Nieuwe geruchten over Flash op iPhone

Volgens geruchten van GearLive komt Flash op de iPhone "zeer binnenkort" beschikbaar. Tot nu toe hielden technische obstakels en licenties Apple tegen.

Nieuwe geruchten over Flash op iPhoneEr zijn al vaker geruchten geweest over Flash op de iPhone, maar deze keer lijken ze uit een redelijk betrouwbare bron te komen. GearLive, dezelfde website die eerder nieuws over firmware 1.1.3 liet uitlekken, heeft nu geruchten onderschept dat ondersteuning voor Flash zeer binnenkort op de iPhone beschikbaar is.

Omdat de iPhone tot nu toe geen Flash-ondersteuning had, moest YouTube een deel van het video-aanbod converteren naar H.264. Volgens GearLive heeft de werkelijke reden waarom Apple tot nu toe geen Flash-ondersteuning op de iPhone bood, met financiën te maken: Apple moet voor de licenties betalen. Ook zou Flash technische obstakels opleveren, met name wat betreft de processorprestaties en batterijduur. Blijkbaar is dat geen issue meer (of is het nooit een issue geweest): tegelijk met de lancering van de SDK zal waarschijnlijk ook Flash-ondersteuning beschikbaar komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2008, 12:27
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen firmware, flash, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.