Sennheiser kondigt MM50 iPhone headset aan op MWC 2008

Sennheiser heeft op het Mobile World Congress in Barcelona een speciale headset voor de iPhone aangekondigd. De MM50 zou zich moeten onderscheiden door zeer goede geluidskwaliteit.

Sennheiser MM50Sennheiser heeft op Mobile World Congress in Barcelona een nieuwe headset voor de iPhone gelanceerd. De MM50 iPhone is een bekabelde stereo-headset met flexibele oordopjes die omgevingsgeluid goed afsluiten. De headset is speciaal bedoeld voor de iPhone. Volgens Guido Karbautzki, hoofd sales en marketing van Sennheiser, hebben ze bij het ontwerp van de headset geprobeerd iets te maken met uitstekende geluidskwaliteit, om de premium-productlijn voor telefoonheadsets verder uit te breiden.

Sennheiser kondigde op MWC ook een aantal Bluetooth headsets en headsets voor kantoorgebruik aan, zoals de MM 200, de BW 900 met een bereik van 100 meter en de VMX 100 met VoiceMax-technologie (dubbele microfoons). En dan is er ook nog de FLX 70, met FlexFit-technology en een speaker die je in je oor draagt. Die reduceert het omgevingsgeluid tot wel 70%.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2008, 12:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen headset, oordopjes, sennheiser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.