Nieuwe foto’s tonen mogelijk iPad mini-scherm en batterij

ETrade Supply heeft foto's van een mogelijk iPad mini-scherm gepubliceerd. Ook heeft de site foto's van een mogelijke iPad-batterij in handen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Voorkant iPad mini-schermOnderdelenhandelaar ETrade Supply heeft foto’s van een vermoedelijk iPad mini-scherm gepubliceerd. Het display is iets minder dan 8-inch groot, waardoor de foto’s in lijn zijn met de spelende geruchten rond een 7,8-inch iPad mini. Het bedrijf denkt daarnaast ook de batterij van de iPad mini in handen te hebben. Het gaat hierbij om een 4490mAh-batterij.

Het iPad mini-scherm is 162mm lang en 124mm breed. Volgens ETrade Supply zou er hierdoor bijna sprake zijn van een 4:3 schermverhouding. De verhouding lijkt enigszins overeen te komen met eerdere iPads, hoewel het iPad mini-scherm natuurlijk een slag kleiner is.

Of het scherm echt in de iPad mini gebruikt zal worden ontdekken we waarschijnlijk op 23 oktober. Dan organiseert Apple een persevenement, waarbij volgens geruchten de iPad mini uit de doeken gedaan zal worden.

Meer weten over de iPad mini? We hebben een uitgebreid dossier iPad mini gemaakt, waarin je alle feiten, ontwikkelingen, nieuwtjes en geruchten vindt samengevat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2012, 12:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.