Nieuwe foto’s en video van onderdelen iPhone 5

Opnieuw foto's en een video van onderdelen van de iPhone 5. Ook zou LG zijn begonnen met de productie van dunnere schermen, bedoeld voor de nieuwe iPhone.

smartphone medicEr zijn vanochtend veel verse geruchten uit de wereld van iPhone 5-spionnen. De Chinese website Sina.com heeft foto’s van componenten die voor de volgende generatie iPhone zijn bedoeld en er is een video verschenen die onderdelen van de iPhone 5 vergelijkt met de iPhone 4S.

Afgelopen week verschenen er foto’s van het logic board (printplaatje met elektronica) voor de volgende generatie iPhone, waar nog weinig uit af te leiden viel. Nu zijn er op Sina.com nieuwe foto’s gepubliceerd met vermoedelijke componenten. Daarop is het logic board zonder afscherming te zien. De fotograaf raakte blijkbaar hevig opgewonden door zijn vondst, waardoor de foto’s onscherp zijn geworden. Daardoor valt er nog steeds weinig informatie uit af te lezen.

De volgende generatie iPhone zou een A5X system-on-a-chip gebruiken, zoals ook al in de derde generatie iPad voorkomt. Maar het is ook mogelijk dat Apple een andere soc kiest, omdat de volledige grafische mogelijkheden van de iPad 3 niet nodig zijn op de iPhone. Het zou bovendien een te grote batterij vereisen.

iphone_2012_logic_board_no_shield_back

iphone_2012_logic_board_no_shield_front

Daarnaast is er een video verschenen, waarin onderdelen van de iPhone 5 worden vergeleken met de iPhone 4S. Het grootste verschil is te vinden bij het scherm en de nieuwe dockconnector. De video is gemaakt door reparatiebedrijf Smartphone Medic en toont het frontpaneel, de flexibele kabels in de iPhone en de 8-pins dockconnector. De onderdelen zijn wel eerder langsgekomen, maar zijn nu in combinatie met oudere onderdelen te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2012, 9:57
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp onderdelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.