Reacties voor: Nieuwe docks voor de iPad van iHome en Philips

De iHome iD85 en Philips Rise and Shine DC291/37 zijn twee nieuwe wekkers en docking stations voor onder andere de iPad. Ze zijn beide betaalbar en hebben beide verschillende kwaliteiten.
Lees het complete artikel → Nieuwe docks voor de iPad van iHome en Philips
Bart Breij -

Reacties: 8 reacties

  1. Op basis van de naam ‘Rise and Shine’ had ik eigenlijk een Wake-up Light achtige functie verwacht waarbij het iPad scherm gebruikt zou worden als verlichting tijdens het wekken.

  2. Uiterlijk is 1, maar misschien belangrijker: hoe is het geluid? Er zijn al een paar docs die klinken als een blik coca cola.. Enig idee?

  3. Wat mij belangrijk lijkt is, hoe makkelijk je de iPad kunt plaatsen. Met de docking station van Apple is dat geen natuurlijke beweging en bijna meer gepriegel dan gewoon opladen met de stekker.

    Toegevoegde waarde voor mij zou zijn als je de iPad in 1 beweging zonder om te kijken op de docking station kunt zetten. Is hierbij volgens mij niet het geval.

  4. Die Philips heeft een mooiere vormgeving dan die iHome, vind ik. Ik ben ook wel benieuwd naar het geluid. Ik heb een 1e generatie Wake-Up Light en het geluid van een iPhone speaker is nog fijner om naar te luisteren.

  5. jsees wat een gedrochten zeg … die ipad staat als een vlag op een modderschip

  6. Lol @ matijs, hier sluit ik me volledig bij aan!!

  7. Leuke dock!

  8. Voor een echte topper kies ik toch voor deze: http://goo.gl/7YaMA

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.