Reacties voor: Nieuw uiterlijk voor Game Center in iOS 7 (concept)

Ontwerper Adrian Maciburko fantaseert over hoe Game Center er uit kan zien in iOS 7.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 20 reacties

  1. Ik vind de oude layout beter. Gelukkig is het maar een concept.

  2. Blij dat Ive van de design afdeling is, en niet Maciburko.

  3. Nou ik vind het Apple design mooier hoor

  4. Dat ‘pooltafel-achtige-ondergrond’ vind ik nou juist het leuke aan het huidige game-center.

  5. Oogt veel rustiger. Van mij mag het er zo komen uit te zien. Al die schaduwen, ronde bollingen kunnen echt niet meer.

  6. Nee, niet mooi. Lijkt te veel op het m.i. lelijke design van het game centre

  7. Wat een vernieuwing. Van houten naar een groene balk.
    Dit concept is precies waar apple mee bezig is; meer van hetzelfde. En wie boeithet nou of een balkje bovenin het scherm nou een houten uitstraling heeft of een groene.
    Ze moeten met de tijd, of beter gezegd de concurrentie mee. Waar android vol zit van vernieuwing, maar ook nadelen, maarr veranderd tenminste, door vernieuwing, al is at haast weer te snel, ik denk dat ruim 90% nog niet de officiele jellybean 4.2.1 draait. Waarschijnlijk 40% nog op 2.3, gingerbread.

  8. Wat er nu is met de balk onder, is handiger en sneller dan dat je iedere keer links boven moet drukken voor dat je verder kan.
    En het ziet er te simpel en goed koop uit.
    Heb je meer scherm ruimte en wordt het nog niet benut.

  9. @Remco: Ik ben het volledig met je eens!
    iPhone’s zijn prachtige telefoons en heeft geweldige specificaties maar de software is niet vernieuwend.
    Voor mij was 4.0 de grootste (aanzienlijke) verandering in de software. Achtergrond, multitasking…
    Maar daarachter :s
    Er komen wel mooie verbeteringen in maar niet direct iets vernieuwend. De helft van mijn klas heeft een iPhone en een kleine groep een smartphone met Android. Mijn eerste indruk was “dit ding gaat traag!” maar hij kan er enorm toffe dingen mee doen die ik wel mis op mijn iPhone. Ik weet dat ik al die leuke ‘tweaks’ via Cydia kan afhalen maar dit laat Apple spijtig genoeg niet toe. Tweaks zoals Bitesms, SBsettings. Wel hopelijk maakt Apple hun OS iets meer open.

  10. ik zou liever zien dat de aanbevelingen verdwijnen 😛

  11. haha wat een koekenbakker. Dit is wel heel erg makkelijk in het nieuws komen. Geef me 5 minuten photoshop en ik brouw hetzelfde in elkaar

  12. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @jochem Oldemans: Maar het verschil is dat hij het wel doet en jij (voorlopig nog) niet

    Voila! Een IOS 7 Concept voor notities. Kom ik nu ook in het nieuws?
    IOS7 Notities concept

  13. Vooropgesteld, ik ben fervent iOS én android gebruiker, met geen enkele voorkeur voor welke van de twee dan ook. Wat ik even wou melden:

    Toen ik het foto-tje van het concept zag en niets gelezen had, was het eerste wat ik dacht: krijgt android nou ook een gamecenter?!?

  14. @jochem Oldemans: nee want het zuigt nogal. Een goed ontwerp ziet er uit alsof het in 5 minuten gemaakt is, maar is dat niet. Jouw ontwerp is in 5 minuten gemaakt. Dat blijkt niet uit de eenvoud maar uit de zwakke ontwerpkeuzes

    Ik ben het met je eens dat het een bijna een beetje flauw wordt, al die iOS mockups, maar het laat wel zien dat “de community” (bah wat een woord) toe is aan een flinke opfrissing van iOS. iOS is was bij de introductie van de eerste iPhone, wat Windows was in haar beginjaren: vernieuwend & revolutionair. Op zowel ontwerp als functioneel gebied is dat vooruitstrevende wel een beetje over

  15. Origineel geplaatst door Flo
    @jochem Oldemans: nee want het zuigt nogal. Een goed ontwerp ziet er uit alsof het in 5 minuten gemaakt is, maar is dat niet. Jouw ontwerp is in 5 minuten gemaakt. Dat blijkt niet uit de eenvoud maar uit de zwakke ontwerpkeuzesIk ben het met je eens dat het een bijna een beetje flauw wordt, al die iOS mockups, maar het laat wel zien dat “de community” (bah wat een woord) toe is aan een flinke opfrissing van iOS. iOS is was bij de introductie van de eerste iPhone, wat Windows was in haar beginjaren: vernieuwend & revolutionair. Op zowel ontwerp als functioneel gebied is dat vooruitstrevende wel een beetje over

    Tuurlijk zuigt het, dat komt omdat ik het daadwerkelijk binnen 5 minuten in elkaar heb geflanst. Wat ik ermee wilde aantonen was dat dat nieuwe ontwerp van Game Center wel heel karig is en makkelijk binnen 5 minuten gemaakt kan worden, want zoveel denkwerk over ontwerp keuzes zie ik er echt niet in terug.

    Begrijp me niet verkeerd, ik vind veel van die concepten echt wel mooi en helemaal als ze er ook nog een video van maken. Het laat inderdaad zien dat we aan iets anders toe zijn. Maar dit is gewoon wel erg makkelijk in het nieuws komen.

  16. @jochem Oldemans: Ik moet je toch wel gelijk geven hoor.. Ik vind het ontwerp ook wel heel erg simpel…

  17. Origineel geplaatst door henk
    @jochem Oldemans: Ik moet je toch wel gelijk geven hoor.. Ik vind het ontwerp ook wel heel erg simpel…

    Ja inderdaad fijn, heerlijk simpel! Geen top ontwerp, maar ik vind hem wel beter: geen vilt, hout, staal of andere skeuomorphische onzin…

    Hoe moeilijk wil je het hebben? Wat is in jullie ogen dan wel een goed ontwerp? Een ontwerp dat dus niet simpel lijkt? Meer knoppen? Meer web 3.0 effecten? Vernieuwende skeuomorphische varianten zoals slangenleer of leisteen?

  18. Zoals ik eerder aangaf is het gewoon de manier waarop iemand met wel heel weinig werk in het nieuws komt. Bekijk dit filmpje eens: http://youtu.be/D96TDxXRDgc
    Met zoiets (of je het mooi/praktisch wat dan ook vindt) heb je voor mij een ere plaatsje op een nieuwssite verdient.

  19. En dit bedoelde ik. Dozijnen mensen klagen over oudbollige software op de iPhone. Nu wordt er iets getoond om het mogelijk anders te laten ogen en dan is het als nog niet goed. Mensen, ga lekker werken, neem nog een bak koffie en ga thuis verder met zeuren over de ongestreken was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.