iTunes Match

iTunes Match vandaag 1 jaar beschikbaar in Nederland

iTunes Match is vanaf vandaag 1 jaar in Nederland te gebruiken.

iTunes MatchHeb je afgelopen jaar vanaf het eerste moment een iTunes Match-abonnement afgesloten? Dan staat er vandaag vermoedelijk een mailtje in je inbox te wachten, om je er aan te herinneren dat het abonnement verlengd kan of zal worden. De muziekdienst is vandaag namelijk precies een jaar in Nederland beschikbaar. Bij iTunes Match kun je voor €24,99 per jaar je elders gekochte muziek omzetten naar iTunes-muzieknummers, zodat je niet lokaal meer hoeft te bewaren.

Daarmee is vandaag het moment waarop een hoop iTunes Match-gebruikers opnieuw 25 euro moeten neerleggen, als ze de dienst in 2013 willen blijven gebruiken. Dat is voor Apple ook gelijk een spannend moment: vandaag wordt namelijk duidelijk of mensen er misschien voor kiezen om de dienst achter hun te laten. Niet iedereen moet echter aangeven of ze willen verlengen: je abonnement kan ook automatisch worden verlengd, als dit in iTunes zo is ingesteld. Volgens Apple hadden abonnees 24 uur de tijd voor het einde van het eindigen van de abonnementsperiode om het abonnement te annuleren. iTunes Match is al sinds december 2011 in België beschikbaar.

Wij zijn benieuwd: zijn jullie van plan om nog een jaar gebruik te maken van iTunes Match? En waren jullie tevreden met Apple’s nieuwe muziekdienst? Ben je later met iTunes Match begonnen en hoef je nog niet te verlengen, dan zijn we ook gewoon benieuwd wat je later dit jaar denkt te doen.


Directe link naar de poll.

iTunes Match verlengen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2013, 14:35
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes match

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.