Reacties voor: Nederlandse nieuwssite EN.nl aangepast voor iPhone

De Nederlandse, experimentele nieuwssite EN.nl heeft een aangepaste versie van de website gemaakt voor de iPhone. EN.nl is een website waar iedereen aan kan bijdragen en nieuwartikelen kan bewerken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Echt soepel lopen de schermwisselingen niet en ze hebben nog wat moeite met de speciale karakters, maar de grote regelafstand maakt het lezen wel heel prettig!

    Het liefst zou ik deze opmaak terugzien in een RSS feed zodat ik hem gewoon in SmartRSS kan stoppen…

  2. Ik lees al een tijdje de New York Times versie voor (o.a.) de iPhone. Ook mobiel bankieren gaat in de States een stuk prettiger met bijvoorbeeld Bank of America. Dat zie ik de Postbank helaas nog niet zo snel doen.

  3. ook een zeer goede nieuws site die perfect op de iPhone werkt :
    http://mobiel.nu.nl/pda/

  4. oh , en nieuws site voor je mobiel van de NOS werkt ook lekker op je iPhone natuurlijk 🙂

    http://m.nos.nl/index.php

  5. Bedankt, dat van die karakters gaan we in orde maken. Dat hij soms schokt komt denk ik omdat we de headlines van 24 uur inladen (100 stuks) dit moeten we misschien na de klik doen.

    Feeds komen er aan, ook op basis van tags, etc. Vermoedelijk zijn de begin volgende week af.

    Tips om de iPhone site te verbeteren zijn van harte welkom. Ik kom zelf net kijken in de iPhone-wereld 🙂

  6. @Wilbert: Goed te horen dat jullie ook aan RSS feeds werken. Ik vind het erg tof dat jullie al een iPhone geschikte site hebben terwijl het ding officieel nog steeds niet eens te koop is!
    Ik ben het met iMike eens dat SmartRSS echt top werkt als je van een aantal nieuwsbronnen snel de hooffdlijnen wil scannen. Nog een toevoeging op Jasper z’n bericht: de mobiele site van NYT maakt bij “bookmarken” op je home screen meteen een mooi icoontje aan. Overigens doet het gros van de “PDA-geschikte” sites en de RSS sites het ook wel goed in Safari, dus als je echt geen RSS reader wilt kun je nog altijd de feeds lezen.

  7. Ik ga SmartRSS eens uitproberen, heb het nog niet gezien.

    Op het NING netwerk vroeg iemand om een feed met alleen breaking news stukken om hier alerts (via Growl) of een mail-/smsdienst van te maken. Dit is zeker iets wat we kunnen doen en heel erg interessant kan zijn. Misschien is op basis van deze feed ook nog wel een leuke iPhone notifier/applicatie te bedenken.

    Op het moment is het belangrijkste van EN de database met nieuws en meta informatie. Hieruit kunnen we vanalles opbouwen en uitproberen. De iPhone site is één van die experimenten. Feeds zijn de volgende stap waarmee we iedereen de mogelijkheid geven zelf met de data aan de slag te gaan.

    Als je de iPhone site van EN bookmarkt komt er ook op je springboard een icoontje http://skitch.com/wilbertbaan/86j2/startupscreen

  8. Ik krijg dat icoontje niet…heb gewacht tot de hele site is geladen, en dan wil ik hem toevoegen aan mijn home screen, maar krijg ik gewoon een “screenshotje”

    Ik gebruik 1.1.3

  9. ik krijg idd een mooi icoontje op m`n springboard als ik de site bookmark op mn homescreen . ik gebruik trouwens 1.1.4 firmware . mocht dat wat uitmaken .

  10. Ik gebruik zelf 1.1.3 en krijg hem gewoon te zien. Ik gebruik in de site de daarvoor bestemde html code/icoontje.

    Ik zal nog even kijken of hier vaker problemen mee zijn of dat die code iets aangepast moet worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.