Apple TV-update 6.0.1 uitgebracht na aankondiging iMovie Theatre

Apple heeft een kleine Apple TV-update uitgebracht, namelijk firmware 6.0.1, geschikt voor tweede en derde generatie Apple TV.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-6-0-1Apple heeft zojuist een firmware-update voor de Apple TV uitgebracht. Het is een kleine update met buildnummer 11B511d en is bedoeld voor de tweede en derde generatie Apple TV’s. Als je naar Instellingen > Algemeen > Software-update gaat kun je de nieuwe firmware installeren. Vooralsnog lijkt er weinig nieuws in deze update te zitten, maar we zullen het melden als er iets is ontdekt. Waarschijnlijk heeft de update vooral te maken heeft met het nieuwe kanaal iMovie Theatre.


Daarmee kan je films en andere video’s ook op andere apparaten bekijken dankzij iCloud. iMovie Theatre kwam ter sprake, vlak nadat Apple tijdens het iPad-evenement nieuwe iPads en updates voor iLife en iWork had aangekondigd. De nieuwe iMovie Theater-functie werd daarbij nog expliciet genoemd, als onderdeel van de bijgewerkte iMovie-app voor Mac en iOS. Veel mensen kunnen de iMovie- en iWork-apps gratis downloaden; hoe het precies zit lees je in een apart artikel dat we eerder deze week publiceerden.

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 oktober 2013 om 10:19
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.