Apple TV-update 6.0.1 uitgebracht na aankondiging iMovie Theatre

Apple heeft een kleine Apple TV-update uitgebracht, namelijk firmware 6.0.1, geschikt voor tweede en derde generatie Apple TV.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-6-0-1Apple heeft zojuist een firmware-update voor de Apple TV uitgebracht. Het is een kleine update met buildnummer 11B511d en is bedoeld voor de tweede en derde generatie Apple TV’s. Als je naar Instellingen > Algemeen > Software-update gaat kun je de nieuwe firmware installeren. Vooralsnog lijkt er weinig nieuws in deze update te zitten, maar we zullen het melden als er iets is ontdekt. Waarschijnlijk heeft de update vooral te maken heeft met het nieuwe kanaal iMovie Theatre.

Daarmee kan je films en andere video’s ook op andere apparaten bekijken dankzij iCloud. iMovie Theatre kwam ter sprake, vlak nadat Apple tijdens het iPad-evenement nieuwe iPads en updates voor iLife en iWork had aangekondigd. De nieuwe iMovie Theater-functie werd daarbij nog expliciet genoemd, als onderdeel van de bijgewerkte iMovie-app voor Mac en iOS. Veel mensen kunnen de iMovie- en iWork-apps gratis downloaden; hoe het precies zit lees je in een apart artikel dat we eerder deze week publiceerden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2013, 10:19
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.