Reacties voor: Nederlandse bedrijven en scholen kunnen iOS-apps nu in bulk inkopen

Apple heeft het Volume Purchasing Program (VVP) beschikbaar gesteld in Nederland en België. Bedrijven en scholen kunnen nu meerdere licenties van een app kopen voor hun medewerkers en leerlingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Weet iemand toevallig hoeveel licenties er per keer gekocht kunnen worden?

  2. Onbeperkt, je vult zelf de hoeveelheid in. Misschien dat er een blokkade zit bij 10 miljoen of iets dergelijks om fouten te voorkomen.

  3. Is er dan ook spraken van korting of dat toch niet?

  4. Er wordt in het artikel 3x de afkorting VVP gebruikt… Terwijl het VPP moet zijn, Volume Purchase Program = VPP niet VVP…..

  5. Eindelijk! Een paar jaar geleden al heel druk bezig geweest om op 6 Macpro’s en 4 iMac’s allerlei dingen uit appstore te installeren en daar uberhaupt BTW van terug te krijgen. Dat gaat dan via een kantoor van Apple in Luxemburg en uiteindelijk is het volgens mij nieteens gelukt. Beetje erg laat maar zeker een goeie stap dus.

  6. Wij hebben het voor vele op de illegale manier gedaan. Het mooie is dat dit door Apple medewerkers van het Apple support team voor VVP uit de US is geadviseerd omdat ze zelf ook geen andere weg wisten omdat ze zoals ze het ook nog zelf noemde te knullig bezig waren met VVP.
    Ik heb zwart op wit in mail van meerdere medewerkers van apple us dat ik 1 aanschaf op alle devices binnen een bedrijf mag uitrollen.

    Denk maar niet dat die 10tallen bedrijven met 100de devices nu nog aan VVP gaan meedoen. Apple heeft deze tak van sport in het bedrijfsleven al jaren niet onder controle. Nu ook al geen inovatie meer de afgelopen jaren……. De achterstand ligt op de loer, lol.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.