Reacties voor: My3G maakt gebruik van FaceTime via 3G-verbinding mogelijk (jailbreak)

Dankzij My3G is het per direct mogelijk om FaceTime via je 3G-verbinding te gebruiken. De update van de software is beschikbaar via Rock Your Phone en Cydia.
Paul Pols -

Reacties: 36 reacties

  1. Ja dit is echt relaxed! dat het alleen over WiFi gaat is natuurlijk logisch omdat anders de iPhone nog gigantisch veel meer mobiele data zou verbruiken. Maar voor de consument is het natuurlijk heel erg slecht dat het over WiFi kan, want als je echt iets heel vet wil laten zien aan iemand, is het een hele grote kans dat je niet in een WiFi area staat. 3,99 is misschien wel veel als er misschien in de toekomst dit soort oplossingen ook in de Appstore komen via skype etc.

  2. Och 4 dollar is anderhalf biertje of nog niet eens een pakje sigaretten.

  3. Mooi, maar voor mij nog niet echt de reden om te jailbreaken. FaceTime doe ik bijna nooit, en YouTube filmpjes kan je ook in goede resolutie (via 3G) kijken zonder te jailbreaken.

    En zoiezo al betalen voor jailbreak-apps is onzin.. :’) Het is dat ik zelf geen apps kan ontwikkelen, anders had ik zelf een gratis versie gemaakt waardoor je je iPhone kan laten denken dat je op WiFi zit.

  4. Relax, my3g heb ik pas gekocht in Cydia. Nu nog een iPhone 4.

    ps: ik krijg altijd zo’n vervangende schaamte bij de laatste 10 apple filmpjes, ben ik de enigste?

  5. Hij staat in Cydia!

    Edit: zie nu pas dat je moet dokken,, jammer!

  6. Hoe krijg ik rock your phone op mijn iphone. Kan ik dat via cydia installeren.

  7. sweet ! heeft niet lang geduurd 🙂

  8. Waarom is ie via Rock een stuk duurder als via Cydia??

  9. @Smrht: Jep, hij staat volgens mij op de Modmyi repo 😀

  10. @maxyi: Ik heb hem. ALs ik een zoekopdracht uitvoerde naar Rock app of Rock kwam hij niet in beeld, maar hij staat er wel degelijk tussen.

  11. Hmm, maar Facetime schakel je in via een gewoon telefoongesprek toch?

    Bij WiFi hoef je dan niks extra’s bij te betalen, maar geldt dat ook voor 3G?

  12. Hij staat er wel.. alleen niet te installeren 🙁
    krijg de apt.modmyi.com host unreachable melding.

    Denk dat de servers overloaded zijn.

  13. @Sander: Heb hetzelfde probleem 🙁

  14. @Bert: ja ook voor 3G… omdat je iphone denkt dat je via wifi face-timed… Dit dmv van deze app!!

  15. Origineel geplaatst door Simon
    Mooi, maar voor mij nog niet echt de reden om te jailbreaken. FaceTime doe ik bijna nooit, en YouTube filmpjes kan je ook in goede resolutie (via 3G) kijken zonder te jailbreaken.En zoiezo al betalen voor jailbreak-apps is onzin.. :’) Het is dat ik zelf geen apps kan ontwikkelen, anders had ik zelf een gratis versie gemaakt waardoor je je iPhone kan laten denken dat je op WiFi zit.

    tuurlijk joh. En als ik mobiele telefoons kan
    maken maakte ik mijn eigen iPhone die alles kan…….en die zou ik natuurlijk voor iedereen gratis maken…..
    Zo ben ik……

  16. Ik denk dat 3Gunrestrictor ook een update brengt waardoor facetime het gaat werken met 3G verbinding. Ik denk dat de meeste mensen 3Gunrestrictor gebruiken, werkt erg goed.

  17. Hoe kan ik deze app voor $2,79 kopen? In de Cydia Store zie ik hem helemaal niet staan, hoewel ik hem wel heb kunnen installeren via Cydia. Via Rock gaat het wel, maar dan kost het $3,99…

  18. Ik heb hem zojuist aangeschaft en keurig betaald 🙂

  19. Origineel geplaatst door Hans
    Ik heb hem zojuist aangeschaft en keurig betaald

    Op Cydia of op Rock? En als het op Cydia was, hoe?

  20. Kost dit geen belminuten enzo?

  21. @Tomtom100: Met jou zal de wereld een stuk beter worden 😉

  22. Iedereen last van problemen met de sourceS? Kan beide programmas niet vinden en aantal sources zijn waarschijnlijk overloaded.

  23. Origineel geplaatst door Tomtom100
    Origineel geplaatst door SimonMooi, maar voor mij nog niet echt de reden om te jailbreaken. FaceTime doe ik bijna nooit, en YouTube filmpjes kan je ook in goede resolutie (via 3G) kijken zonder te jailbreaken.En zoiezo al betalen voor jailbreak-apps is onzin.. :’) Het is dat ik zelf geen apps kan ontwikkelen, anders had ik zelf een gratis versie gemaakt waardoor je je iPhone kan laten denken dat je op WiFi zit.tuurlijk joh. En als ik mobiele telefoons kan
    maken maakte ik mijn eigen iPhone die alles kan…….en die zou ik natuurlijk voor iedereen gratis maken…..
    Zo ben ik……

    Aan de slag dan, met iphones maken 😉

  24. was dit niet al mogelijk met fring?

  25. Heb vandaag gejailbreakt en heeft niet echt veel nut meer. De coole apps kosten minstens $4 en veel nieuws en leuk is er niet meer. Jailbreak was leuk bij de iPhone 3G. Ik ga nu m’n iPhone 4 herstellen. -_-

  26. Origineel geplaatst door Simon:
    En zoiezo al betalen voor jailbreak-apps is onzin.. :’) Het is dat ik zelf geen apps kan ontwikkelen, anders had ik zelf een gratis versie gemaakt waardoor je je iPhone kan laten denken dat je op WiFi zit.

    Eh… Pardon?
    Dat je phone een jailbreak heeft staat compleet los van betalen of gratis software. Sterker nog, misschien hebben die ontwikkelaars het wel hardet nodig aangezien de markt veel kleiner is.
    Ik betaal liever een paar dollar voor iets wat echt nuttig is dat een of andere gratis app vol met reclame.

  27. OK, nu ben ik misschien heel erg blond. maar Facetime met een 3G?? Dan praat ik dus tegen de achterkant van mijn toestel als ik wil dat iemand mij ziet of als ik de ander wil zien, ziet diegene alles behalve mij. Toch?

  28. @ Sven: het gaat hier om FaceTime OVER 3G (als in de data verbinding niet de iPhone 3G) 😉

  29. Als ze zeggen dat het via “3G” gaat, dan bedoelen ze niet de 3G van Apple maar het netwerk 3G.

  30. Ok ok ok ik ben nu rood. En blond.

  31. Ok.. The lowdown:
    Zoek in Cydia op “my3g”, en gij zult vinden. Installeer deze, en na de installatie staan My3G en Rock geinstalleerd. In Rock kun je je (proef)licentie ophalen, en in My3G kun je instellen welke apps je wilt foppen.

    Als je je licentie hebt verkregen in Rock, kun je My3G openen. Elke regel in de lijst is een app, waarbij je een vinkje kunt zetten. Als het vinkje gezet is wordt de desbetreffende app gefopt dat hij op wifi zit. Een aantal apps zijn al aangevinkt bij installatie zoals Youtube, AppStore, iTunes, etc.

    Voor FaceTime hebben we het over de app “MobilePhone”. Die staat wel aangevinkt maar bij mijn collega en mij werkte FaceTime niet, hoe we het ook probeerden.

    De truuk zit ‘m in het blauw/witte “Details” icoon, rechts op de regel van iedere app. Als je daarop drukt krijg je de optie “Use Direct Flag” als schakelaar. Zoals de feedback van gebruikers zegt, is deze schakelaar vereist voor FaceTime.

    Nadat je hem aanzet, zul je ook merken dat FaceTime over 3G verbinding prima werkt. In de auto wordt het wel lastig, want door het regelmatig veranderen van netwerkmast (op de snelweg etc) valt de FaceTime verbinding soms weg. En als je een slecht bereik hebt en op gprs zit kun je het ook wel vergeten. Maar er is natuurlijk ook een reden dat Apple deze restrictie heeft ingebouwd.

    Mocht het toch niet werken, probeer dan een reboot van je iPhone 4. Als het werkt zie je zelfs bij een poging tot verbinden al de bovengenoemde indicator (een My3G icoon) in het scherm verschijnen.

  32. hey ik heb een vraagje
    kan je facetime gebruiken
    als jij een iphone hebt maar de andere die je belt niet ?

    grtjes sofiee

  33. @Tomtom100:

    Wil je ook , maarre heel graag voor mij ééntje maken? Dan wil ik jouw ook wat terug geven. Ik ben namelijk bezig met satelite zenders die overal in de wereld bereikbaar zult worden. Dan mag jij ook gratis gebruik maken van mijn network area world (:D) . Tjah ik wil me zelf niet opscheppen, maarre ik kan er niets aan doen… Zo ben ik 🙂

  34. Beste ik ben er heel blij mee. Alleen was facetime over wifi gratis, maar hoe zit dat dan bij
    Facetime over 3G network . Iemand al een rekening ontvangen?

  35. @Jim – FaceTime via 3G is nog niet mogelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.