Mophie Juice Pack 3G: luxe reservebatterij voor de iPhone 3G

Mophie heeft een Juice Pack voor de iPhone 3G aangekondigd, een case met ingebouwde batterij die de iPhone aan de achterkant beschermt en minder uitsteekt dan andere externe batterijen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Mophie Juice PackMophie heeft de Juice Pack 3G uitgebracht, een aangepaste versie van de reservebatterij voor de iPhone. De Juice Pack 3G werkt net als de eerste versie en geeft je 350 uur extra standbytijd, 6 uur extra spreektijd (op 3G) of 8 uur extra videokijken. De batterij is te koop voor $100 en vanaf september verkrijgbaar. Het is eigenlijk jammer dat Mophie’s eerdere Juice Pack zo strak om de iPhone sluit, waardoor gebruikers nu gedwongen zijn om een nieuwe Juice Pack te kopen.


Het handige van de Mophie Juice Pack 3G is dat deze net als de eerdere Juice Pack rondom de iPhone sluit zodat je geen vervelende uitsteeksels hebt. De reservebatterij beschermt tegen kortsluiting, overmatig laden, oververhitting en andere ongemakken. De batterij laadt de iPhone-batterij op zodat je na een tijdje de Juice Pack weer in je tas kunt steken. Op de achterkant zitten vier LED-lampjes die de status aangeven. Je kunt de Juice Pack opladen via een iPod/iPhone-dock of passende usb-kabel.

Mophie gaat binnenkort ook een batterij voor de iPod touch
uitbrengen, die eveneens $99,95 kost.

Meer info: Mophie Juice Pack 3D

Update: 2MOSO heeft laten weten dat ze de Mophie Juice Pack 3G ook naar Nederland zullen halen, net als de eerdere variant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.