Mogelijke productietekeningen van iPhone 5 online gezet

iDealsChina zegt productietekeningen van de iPhone 5 te hebben. Daaruit blijkt dat het apparaat vrijwel hetzelfde eruit komt te zien als de iPhone 4, maar met een groter scherm.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 sampleiDealsChina beweert productiediagrammen van de iPhone 5 in handen te hebben gekregen. Op de afbeeldingen is een apparaat te zien, dat sterk lijkt op de iPhone 4 maar met een groter scherm binnen ongeveer hetzelfde formaat behuizing. De afbeeldingen komen overeen met een schermpaneel dat een paar dagen geleden opdook, maar die kan ook als inspiratie zijn gebruikt om deze nieuwe afbeeldingen te maken.

Andere geruchten over een gebogen achterkant van aluminium zijn niet in deze modellen terug te vinden.

De website spreekt over mold engineering drawings die door accessoire-ontwerpers worden gemaakt om hoesjes van plastic, TPU, aluminium, siliconenrubber en leer te maken.

Aziatische accessoiremakers gaan vaak al vroegtijdig bezig met de productie van hoesjes. Soms slaan ze daarbij de plank volledig mis, maar het blijkt ook wel regelmatig te kloppen. Bij de iPad 2 verschenen ook vroegtijdig foto’s en diagrammen van hoesjes, die bij nader inzien goed overeenkwamen met het origineel. Nu deze afbeeldingen online staan is de kans groot dat we de komende dagen nog meer ‘gelekte’ hoesjes gaan zien.

iphone engineering

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2011, 13:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, productie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.