iPad 2 vanaf nu te bestellen in Amerikaanse Apple Store

De iPad 2 is vanaf nu te koop in de Amerikaanse Apple Store. Er is keuze uit maar liefst 18 modellen, met accessoires zoals Smart Covers en een nieuwe dock.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad bestellenIn de Amerikaanse winkels gaat de verkoop van de iPad 2 pas later vandaag van start. Maar in de online Apple Store is de iPad 2 vanaf nu te koop. In totaal zijn er maar liefst 18 modellen om uit te kiezen! Naast zwart en wit en meerdere opslagcapaciteiten (16, 32 en 64GB) heb je bij de 3G-modellen ook nog de keuze uit een uitvoering voor AT&T (GSM-netwerk) of Verizon (CDMA-netwerk).


Het aantal iPads dat je mag aanschaffen is gelimiteerd tot 2 stuks per bestelling. Mocht je van plan zijn om er eentje te bestellen, bedenk dan dat je een Amerikaans adres nodig hebt om het pakket naartoe te sturen (eventueel kun je gebruikmaken van verzenddiensten zoals MyUS).

Daarnaast heeft Apple diverse accessoires in de Apple Store gezet, zoals de Smart Covers ($39 en $69), de nieuw aangekondigdeHDMI-adapter ($39) en de vernieuwde Apple iPad 2 Dock ($29). Daarnaast is het draadloze toetsenbordje ($69) ook handig als je langere teksten wilt typen.

In de Nederlandse Apple Store is de iPad 2 nog niet verkrijgbaar en ook nog niet in pre-order te bestellen.

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.