KPN-prijzen iPhone 4S duiken op

KPN heeft op de site een tabel met toestel- en abonnementsprijzen voor de iPhone 4S gepubliceerd. Een officiële aankondiging van KPN moet nog volgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4SEerder deze week kwamen we al een pagina op de site van KPN tegen met een mogelijke richtprijs voor de iPhone 4S. Inmiddels is er op de site van dezelfde provider een tabel te vinden, waarin te zien is hoeveel je voor de iPhone betaalt in combinatie met bepaalde abonnementen. De toestelprijzen beginnen op €49,95 bij het duurste abonnement en lopen op tot €659,95. Een aankondiging van KPN moet nog volgen.


Wil je de 16 GB iPhone 4S bij het goedkoopste abonnement bij KPN, dan betaal je voor de telefoon €459,95. Vervolgens krijg je een abonnement van €35,00 per maand voor een jaar lang. Ga je voor een contract van twee jaar, dan gaat er 150 euro van de toestelprijs af. Een 32 GB en 64 GB iPhone kosten ieder 100 euro meer.

De gelekte prijzen zijn nog niet bevestigd door KPN. Wie op de site van de telecomprovider zoekt naar ‘iPhone 4S’ krijgt de tabel te zien, maar hij is nog niet te vinden via de algemene overzichtspagina. Wij vermoeden dat hij door nalatigheid vroegtijdig online te vinden is, terwijl KPN aan de site sleutelt om ze te uiteindelijk te publiceren. Hierdoor is alle informatie ook onder voorbehoud: wellicht verandert KPN het nodige voor de officiële aankondiging.

Eerder vandaag begon Apple met het aannemen van iPhone 4S-pre-orders in de Verenigde Staten en een aantal Europese landen. Ook het Duitse T-Mobile kondigde hierbij zijn prijzen aan. Zij leveren de goedkoopste iPhone 4S in combinatie met een abonnement voor tussen de €49,99 en €239,99.

Een volledige tabel met alle toestel- en abonnementsprijzen vind je hieronder.

KPN iPhone 4S

Tipgever: Jos

Update 10:23 – KPN lijkt de pagina inmiddels weer verwijderd te hebben. De link toont nu een pagina zonder enige info. In bovenstaande screenshot vind je nog steeds de toestel- en abonnementsprijzen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

81 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.