MindNode mindmapping-app voor iPhone en iPad

Mindmapping-app MindNode is Apple’s gratis App van de Week

Deze week kun je de veelzijdige mindmapping-app MindNode gratis downloaden. De app voor iPhone en iPad helpt met brainstormen en je gedachten op een rij zetten.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Deze week staat Apple’s gratis App van de Week weer in het teken van productiviteit. Tot volgende week donderdag download je de veelzijdige mindmapping-app MindNode (link) voor iPhone en iPad gratis in de App Store. Handig als je binnenkort (weer) gaat studeren of gewoon om je gedachten op een rijtje te zetten.

MindNode mindmapping-app voor iPhone en iPad

Gedachten ordenen
MindNode helpt je om zogenoemde mindmaps te maken, een visuele weergave van je gedachten rond een bepaald onderwerp en deze te ordenen. Zo begin je bijvoorbeeld met het onderwerp Apple en vervolgens schrijf je alles op wat er in je gedachten komt en hiermee te maken zou kunnen hebben. Met de app maak je deze mindmaps, die je voorziet van bijvoorbeeld foto’s en stickers. Daarbij heb je de beschikking over allerlei verschillende tools, zoals outlines, kleurcodes, notities. Ook kun je taken vanuit de app rechtstreeks toevoegen aan je todo-lijst in Apple’s Herinneringen-app.

MindNode - mindmapping voorbeeld

Synchronisatie met meerdere apparaten via iCloud
De app laat je mindmaps die je hebt gemaakt eenvoudig via iCloud Drive synchroniseren met meerdere apparaten zoals je Mac. Hiervoor is er een aparte Mac-app beschikbaar, die helaas niet gratis is. Ook is er een Apple Watch-app waarmee je een snelle blik op mindmaps en taken kunt werpen. Daarnaast kun je mindmaps in een groot aantal formaten exporteren, waaronder PDF en het door Excel ondersteunde CSV-formaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2016, 16:06
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, mindmapping

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.