Notitie-app MagicalPad nu ook voor iPhone beschikbaar

Notitie-app MagicalPad is nu ook voor iPhone beschikbaar, waardoor je documenten op je iPad ook op je iPhone kunt bewerken en andersom.

MagicalPadNotitie-app MagicalPad is nu ook als iPhone-app beschikbaar, waardoor je via iCloud jouw notities en documenten op je iPad nu ook op je iPhone kunt bewerken en andersom. Maar ook als aparte iPhone-app is MagicalPad erg handig om te gebruiken: het is een notitieblok, mindmapping-tool en checklist ineen en richt zich op het vergroten van je productiviteit. Je kunt er outlines (hiërarchische takenlijstjes) mee maken, ideeën organiseren, prioriteiten toekennen aan acties en gedachtes met anderen uitwisselen. Ook kan je een informatie-dashboard maken en items vrij over je werkblad verplaatsen, ongeacht of het lijstjes, afbeeldingen of andere dingen zijn. Daarnaast kun je eenvoudig foto’s importeren en zijn er verschillende instrumenten om mee te te tekenen of schetsen.

MagicalPad stelt geen beperkingen aan het aantal outlines en checklists of het aantal taken dat je kunt aanmaken. Eenmaal gemaakte items kun je exporteren naar Google Docs, Evernote en Dropbox of via Twitter, Facebook of e-mail delen. Je kunt ook bestanden met andere apps uitwisselen; hiervoor worden de formaten PDF, JPEG, RTF, TXT, OPML en MPX (MagicalPad) ondersteund. Zo kun je altijd met anderen samenwerken. Bij het maken van notities is geprobeerd om de interface van je werkblad zo simpel mogelijk te houden. Om je te helpen met het organiseren van notities en ideeën breiden de pagina’s waarop je werkt zich automatisch uit, en kun je jouw projecten opslaan in verschillende virtuele notitieboekjes.

MagicalPad bladMagicalPad boeken

Uiteindelijk kun je met Magicalpad alle kanten uit, van boodschappenlijstjes tot ingewikkelde mindmaps, en van reisschema’s maken tot kanttekeningen bij gefotografeerde bladzijdes plaatsen. Door die uitgebreide lijst met functies en de toevoeging van de nieuwe iPhone app is MagicalPad vergelijkbaar met notitie-apps als Notability, met als duidelijk verschil dat MagicalPad zich echt op outlines en op samenwerken richt.

Downloaden: MagicalPad (€2,69, iPhone iOS 5.0+)
Downloaden: MagicalPad HD (€17,99, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2013, 11:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen mindmapping, notities, samenwerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.