hardlopen iphone

Menzis geeft klanten korting als ze sportapps gebruiken

Verzekeraar Menzis geeft klanten punten en korting als ze de apps Runkeeper, Strava, VirtuaGym of wandelapps gebruiken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hardlopen iphoneGebruik je de apps Runkeeper, VirtuaGym of Strava? Dan kun je voortaan punten sparen als je klant bent bij Menzis. Korting op je basisverzekering zit er helaas niet in, maar je kunt de punten wel inruilen voor gezonde producten zoals hardloopschoenen, een roeitrainer, een groente- en fruitpakket of donaties aan een goed doel. Eventueel kun je korting krijgen op een aanvullende verzekering, maar die heb je met een gezonde levensstijl misschien niet eens nodig.

Het idee achter de spaaractie is dat Menzis een gezonde levensstijl wil stimuleren bij klanten. De spaaractie is een vervolg op het al langer bestaande spaarprogramma SamenGezond, waar een kwart van de Menzis-klanten al aan meedoet. Om mee te doen koppel je RunKeeper, Strava of VirtuaGym aan SamenGezond en je krijgt punten voor je wekelijkse hardlooprondje, fietstocht of work-out.

menzis-runkeeperDoe je het liever rustiger aan, dan kun je ook routes gaan wandelen met de app van Natuurmonumenten. Volgens Menzis zijn al 11.000 bestellingen geplaatst via de webshop, maar het gaat daarbij niet alleen om gezonde producten. Je kunt via de shop ook kaartjes voor pretparken bestellen of fotospullen laten bedrukken.

Via: Adformatie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:39
Categorieën Achtergrond, Apps
Onderwerpen runkeeper, sport, zorgverzekering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.