Media Markt lekt mogelijke prijzen iPad mini: 249 euro tot 649 euro

Media Markt Duitsland heeft prijzen voor de iPad mini gelekt. De goedkoopste iPad mini met 8GB en Wi-Fi kost 249 euro, de duurste kost 649 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad mini renderHet voorraadsysteem van een Duitse elektronicaketen blijkt diverse prijzen voor de iPad mini te bevatten. De prijzen beginnen bij 250 euro en lopen op tot 650 euro. Het gaat om Media Markt in Duitsland, waar de 7,85-inch iPad mini in maar liefst zestien verschillende modellen te koop zal zijn. Het goedkoopste model van 249 euro heeft 8 GB opslagcapaciteit en is voorzien van alleen Wi-Fi. Bij de duurdere modellen zijn opslagcapaciteiten van 16, 32 en 64 GB te vinden, allemaal met alleen Wi-Fi of Wi-Fi met mobiel internet. Uit de aanduiding ‘cellular’ is niet af te leiden of het om 3G of 4G gaat.

Er is ook overlap tussen de modellen: een 8 GB iPad mini met Wi-Fi en mobiel internet is net zo duur als een 16 GB iPad mini met alleen Wi-Fi. Als de geruchten kloppen gaat Apple op 23 oktober de iPad mini aankondigen. Uitnodigingen daarvoor zouden rond 16 oktober verzonden moeten worden.

ipad mini prijzen mediamarkt

Update 22:30 uur: 9to5Mac meldt via Twitter dat zij zeker zijn dat de prijzen nep zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 22:34
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, mediamarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.