iExpander geeft iPhone betere batterij, betere flitser en geheugenkaartslot

De iExpander is een iPhone-hoes met extra sterke flitser, geheugenkaartslot voor SD-kaartjes en extra batterij. Je investeert minimaal 75 dollar via Kickstarter om de iExpander in huis te halen.

iexpander-iphoneDe iExpander is een iPhone-hoes die de iPhone op allerlei punten probeert te verbeteren: een betere batterij, een sterkere flitser, verwisselbaar geheugen… en hij beschermt je iPhone ook nog tegen schokken. De iExpander is gemaakt van nylon, dat versterkt is met grafiet. De hoes is duurzaam en flexibel maar maakt je iPhone wel iets dikker: 6,33 mm om precies te zijn. Er zit een reservebatterij in, een extra sterke flitser en een geheugenkaartslot voor microSD-kaartjes tot 64GB. Handig dus voor mensen die een iPhone met een iets te lage opslagcapaciteit hebben gekocht en geen zin hebben om te upgraden.

Je koopt de iExpander als je minimaal 75 dollar investeert bij Kickstarter. iExpander heeft op Kickstarter het beoogde doel van 125.000 dollar aan investeringen al binnengehaald, dus het is vrijwel zeker dat de hoes geproduceerd gaat worden. Op het moment van schrijven staat de teller op 127.000 dollar. Handig is dat je niet wordt opgescheept met een hoesje voor de iPhone 4 of iPhone 4S, want omdat het product de komende maanden gemaakt gaat worden kun je ook al kiezen voor een iExpander voor de iPhone 5. Een adapter van Lightning-connector naar 30-pins connector zit ingebouwd.

Meer info: iExpander op Kickstarter

iexpander naast iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2012, 14:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.