‘Massaproductie retinascherm iPad mini 2 start in tweede helft 2013’

De Chinese geruchtensite DoNews beweert dat AU Optronics werkt aan een Retina-scherm voor de iPad mini 2. De massaproductie zou in de tweede helft van 2013 beginnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad miniDe Chinese fabrikant AU Optronics verwacht in de tweede helft van 2013 te beginnen met de massaproductie van retinaschermen voor de iPad mini 2. Dit schrijft de Chinese geruchtensite DoNews op basis van anonieme bronnen. Het retinascherm zou een pixeldichtheid van 324 pixels per inch gebruiken. DoNews is de eerste site die wijst op de mogelijke productie van een nieuwe iPad mini, minder dan een week nadat de verkoop van de eerste iPad mini is begonnen.

Het Retina-scherm van de iPad mini 2 zou dezelfde 7,9-inch-schermgrootte gebruiken als de eerste iPad mini. Verdere details over de nieuwe iPad zijn schaars. Aangezien de massaproductie in de tweede helft van 2013 zou beginnen, lijkt het er op dat we de iPad mini wellicht een jaar na het onlangs onthulde model kunnen verwachten. Apple zou de iPad mini dan niet onthullen in maart, zoals bij veel eerdere iPads wel het geval was.

DoNews kwam eerder in het nieuws, toen de site beweerde dat Siri vanaf maart Chinees, Japans en Russisch zou spreken. Tijdens het Apple-evenement in maart werd onthuld dat de Japanse taal inderdaad was toegevoegd.

Via SlashGear.

Lees meer over de iPad mini 2 in ons dossier iPad mini 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 13:29
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen gerucht, ipad, ipad mini 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.