Reacties voor: ‘Massaproductie iPad 2 pas in april’

De massaproductie van de iPad 2 komt pas in april goed op gang, zo blijkt uit nieuwe informatie van de website Digitimes.
Lees het complete artikel → ‘Massaproductie iPad 2 pas in april’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Zoals verwacht; eind april op zijn vroegst alleen in Amerika! Wij zullen vast en zeker nog even moeten wachten gezien de productie zal achterlopen…

  2. Geeft allemaal niks als ze maar een goed en mooi product afleveren.
    Ben nog erg tevreden over mijn 32 gb iPad maar wacht met smart op de nieuwe, dus zal wel weer een US importje worden 🙂
    Kan ik met deze mijn vader blij maken.

  3. De huidige iPad is en blijft al een fantastisch product, concurrentie is er niet dus waarom zouden ze haast maken met de ipad 2?

  4. Massaproductie in april? Bij de bron staat toch echt duidelijk dat Apple VIER extra nieuwe leveranciers hebben voor onderdelen. De leveranciers zullen in maart al langzaamaan beginnen met leveren aan Apple en in april zal er veel meer worden geleverd. De oude leveranciers kunnen nu al bezig zijn me het verschepen van onderdelen.

    Er staat nergens dat de iPad 2 pas in april in massaproductie zal gaan. Enkel en alleen dat dan vier nieuwe leveranciers beginnen met het leveren van onderdelen (die de oude leveranciers nu ook al leveren). Je mag daaruit geen conclusie trekken dat dan pas massaproductie begint.

    No offence, want deze site wordt nog steeds onderhouden door vrijwilligers, maar het komt wel is vaker voor dat jullie van Engelse berichten heel iets anders maken. Vooral met woorden zoals shipment bijvoorbeeld. Of dat een Engelse quote fout wordt vertaald waardoor het een hele andere betekenis krijgt. 😉

  5. Gezien de hoeveelheid reclame op deze site is de term “vrijwilligers” wel een beetje merkwaardig. Maak je geen zorgen er wordt aan verdient deze site.

    Verder ben ik het helemaal met je eens! Je kritiek is terecht. Maar het is wel fijn dat men dit bericht. Zo blijven we op de hoogte.

    Origineel geplaatst door Simon
    Massaproductie in april? Bij de bron staat toch echt duidelijk dat Apple VIER extra nieuwe leveranciers hebben voor onderdelen. De leveranciers zullen in maart al langzaamaan beginnen met leveren aan Apple en in april zal er veel meer worden geleverd. De oude leveranciers kunnen nu al bezig zijn me het verschepen van onderdelen.Er staat nergens dat de iPad 2 pas in april in massaproductie zal gaan. Enkel en alleen dat dan vier nieuwe leveranciers beginnen met het leveren van onderdelen (die de oude leveranciers nu ook al leveren). Je mag daaruit geen conclusie trekken dat dan pas massaproductie begint.No offence, want deze site wordt nog steeds onderhouden door vrijwilligers, maar het komt wel is vaker voor dat jullie van Engelse berichten heel iets anders maken. Vooral met woorden zoals shipment bijvoorbeeld. Of dat een Engelse quote fout wordt vertaald waardoor het een hele andere betekenis krijgt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.