Reacties voor: macOS High Sierra 10.13.2 beta: zesde beta van nieuwe High Sierra-versie beschikbaar

Apple heeft de zesde beta van macOS High Sierra 10.13.2 vrijgegeven. Deze nieuwe versie van macOS High Sierra wordt druk getest ter voorbereiding op de officiële release in december 2017. Hier lees je er alles over.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Hoe komt het toch dat soms je meteen idd een update ziet staan en soms niet. Ik heb 2 iPads, 3 MacBook pro’s en 3 iPhones hier in huis maar er is geen peil op te trekken welk device een update kan krijgen. Als ik ze zelfs naast elkaar zet de MacBooks of iPhones en lat zoeken zegt de een ok en de ander er is nog niets. Dat iets druk is is ok maar willekeurig wel of geen updates laten zien is wel raar. Of is er een manier om eea te forceren

  2. Een hele belangrijke fix in 10.13.2 gaat over NFS, wat vooral voor veel developers een probleem was in combinatie met Vagrant. Zie voor de gehele discussie.
    Dit kwam er voor ons op neer dat developers nog niet konden upgraden naar High Sierra.

  3. (Red.) Artikel opnieuw gepubliceerd voor macOS High Sierra 10.13.2 beta 3.

  4. Waarom eigenlijk een developer en een publieke beta? Waarom niet gewoon een beta. En dus een build nummer zoals alle bèta’s. Alsof een developer versie minder gestyled moet zijn of wat???

  5. Bij mij is de email pas heel recent goed gaan werken. Op mijn 2016 MBP met 10.13.2 Beta 1 en op mijn werk-iMac 2010 met 10.13.2 Beta 2. Mogelijk dat de omvang van mijn mail een rol speelde (bijna 50GB). Al die tijd heeft mijn oudere Sierra iMac zonder problemen mijn mail beheerd en de nieuwere machines aangestuurd.

  6. Nu eens een keer een beta waarin Fusion wordt ondersteund in combi met APFS.

  7. Origineel geplaatst door Iphoonye
    Nu eens een keer een beta waarin Fusion wordt ondersteund in combi met APFS.

    Welke problemen loop je tegenaan dan? Ik draai 10.13.x (geen beta) en Fusion 10.1.x zonder problemen… ben benieuwd eigenlijk, dan weet ik waar ik op moet letten.

  8. @Mauzze: hij bedoelt wellicht fusion drive en niet de vmware fusion

  9. Origineel geplaatst door Pascal
    @Mauzze: hij bedoelt wellicht fusion drive en niet de vmware fusion

    Ja dat zal wel idd, Thanks voor je reactie!

  10. Na het installeren van high sierra 10.13 worden de videobeelden van mijn Sony camcorder HDR-pj530e niet meer geladen in app foto’s op mijn iMac.
    Weet iemand hoe dit kan?

  11. Hebben jullie ook zo veel problemen met je mac sinds high sierra?

  12. (Red.) Artikel opnieuw gepubliceerd voor macOS High Sierra 10.13.2 beta 6.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.