Reacties voor: MacBeurs op 21 november in Genk (België)

Zondag 21 november is in Genk (België) de MacBeurs.be te vinden. Op deze MacBeurs kun je workshops volgen, demonstraties bekijken en met mensen in gesprek komen.
Lees het complete artikel → MacBeurs op 21 november in Genk (België)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Misschien dat ik er wel heen ga, is niet zo ver voor mij.

  2. Origineel geplaatst door Remco
    Misschien dat ik er wel heen ga, is niet zo ver voor mij.

    Idem hier. Op een boogscheut van thuis, ga ik zeker eens bezoeken…

  3. Wij komen er elk jaar.
    Steeds ook prima koopjes op de kop getikt.
    En fantastische workshops meegemaakt.
    Maar jammer dat het in de kantine steeds een echte hectische Belgische wanorde is.
    Eens kijken of die nieuwe lokatie ook zo gemakkelijk te vinden is.
    De vorige was vlakbij het centrum van Hasselt en konden we er nadien nog gezellig een Cristalleke vatten omdat de beurs erg vroeg sluit.
    Tot ziens op de beurs as zondag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Reacties voor: MacBeurs op 21 november in Genk (België)

In Genk, België vindt op zondag 21 november de MacBeurs plaats. Dit is een evenement waar je over Mac, iPhone, iPad, digitale fotografie en allerlei andere onderwerpen workshops kan volgen.
Lees het complete artikel → MacBeurs op 21 november in Genk (België)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Omdat ik graag op de hoogrte wil blijven van alle mogelijkheden en ontwikkelingen van Apple producten en het altijd leuk is gelijkgestemden te ontmoeten.

  2. Ben Windows ontwikkelaar en zou graag willen starten met programmeren voor Mac ( iMac, iPhone, iPad, …). Dit is waarschijnlijk een uitgelezen kans om informatie hieromtrent in te winnen.

  3. Hey!

    Ik zou graag een ticketje winnen aangezien ik in Genk woon en er zeker naartoe ga gaan omdat mijn 2 jaar oude macbook het aan het begeven is (al een paar weken, en ben ik dus al lang aan het uitkijken naar de beurs)
    Ik ga dus dit weekend een nieuwe macbook kopen, hopelijk met wat korting ;-D

    Hoop dat ik win 😀 😀

  4. Ik doe med omdat ik van iphonE 1 tot 4 heb en iPad dus heb wel intresse in apple ben beginnende mac programmeur .
    Grtz en succes aan wie het wint

  5. Omdat ik elke dag de tips van Richard IJzermans met alle plezier lees en zijn iPad tips en tricks níet wil missen!

  6. Ik ben al jaren een fervente Windows-gebruiker. De laatste jaren ondervind ik meer en meer last van een steeds ‘dichtslibbend’ besturings-systeem. Nieuwe installatie is fris en snel , maar na enkele weken begin je al vertragingen waar te nemen en na een tijdje is het systeem niet meer vooruit te branden. Ik hoor van Apple-Sellers dat hun produkten en besturings-systemen hier geen last van hebben. Ik zou dit op de beurs verder willen onderzoeken om uiteindelijk bij positiviteit over te gaan en bye-bye Windows …

  7. Sinds ik de iPad heb, gebruik ik mijn pc niet veel meer. Dus iedere keer als ik de pc opstart begint hij met de antivirus, daarna de updates te installeren, dan allerlei andere activiteiten die vooral gebruik maken van de harddisk waardoor ik niet lekker aan het werk kan. Dat duurt rustig meer dan een uur. Ik word daar gek van. Dus probeer ik nog minder gebruik te maken ban de pc en als ik hem aanzet, dan laat ik hem eerst maar een uurtje met zichzelf spelen.

  8. Ik zou wel een ticket willen, omdat ik wel eens zoveel Mac’s bij elkaar wil zien!

  9. Ben student, moeder, docent en apple liefhebber….

    Studenten hebben niet veel geld,
    Moeders hebben altijd geld tekort…
    Docenten worden niet al te goed betaald,
    en dat geldt zeker als je doordat je nogvoor jebevoegdheid studeert, je geen hele baan kunt hebben, maar een halve….

    Heb medelijden!!

  10. Na de iPhone 3G, iPad, iPhone 4 ben ik inmiddels helemaal geswitcht naar Apple door het aanschaffen van een iMac 27 inch. Ik heb Windows definitief vaarwel gezegd en struint dagelijks alle Apple related sites af. Een Macbeurs lijkt mij het ideale moment om het wondere wereld van Apple verder te verkennen.

  11. Klinkt als een tof event!

    @winreden – Omdat ik zojuist mijn Apple registratie binnengekregen heb en nu echt mijn apps kan gaan publiceren! Dus is dit een goede netwerkmogelijkheid voor me. En omdat ik van winnen gelukkig wordt! FTW!

  12. Hoi,

    Ik zou graag zo een ticket willen winnen,omdat ik graag meer zou willen ontdekken wat er nog meer kan met de iPad & iPhone. Ik gebruik ze voor privé en voor mijn werk. Ik ben nog lang niet achter hoe alles werkt en wat je er allemaal mee kan. Dus een info dagje lijkt me top! Dan neem ik mijn vader mee,want door hem heb ik de Apple-verslaving!!:)))

  13. Omdat ik bij de vorige prijsvraag (navigon carkit) niet gewonnen heb 🙁

  14. Omdat mijn vriendin in Genk woont en ik zelf in Nederland, op zo’n dag heb ik twee vogels in één klap, tot 2 uur samen met de Mac’s en in de avond ben ik dan samen met mijn vriendin

  15. Enkel maar 1 serieuze reden?

    Als Windows verslaafde, heb ik tegenwoordig :
    – een iPhone 3GS, zou niets anders meer willen en mijn PSP en mijn Nintendo DS zijn al meer dan een jaar stof aan het vergaren
    – een iPad 64GB met WiFi, het arme ding heeft die papieren dingen verstoten en zelfs mijn Windows machine wordt zelden opgezet. Omdat mijn iPad gewoon vlotter ligt in mijn schoot als ik languit in de zetel lig of ‘s avonds nog even mijn mail wens te checken.

    Nog wat redenen :
    – ik woon in Genk, niet ver van de Vennestraat trouwens (zeker eens zaterdag langskomen voor een croque monsieur als ‘t markt is)
    – was toevallig net van plan om te leren programmeren voor iOS > en laat deze workshop nou net zeer interessant klinken
    – enzovoorts…

    Maw : sowieso, alvast bedankt om 5 vrijkaarten uit te delen / tof initiatief!
    /dimi

  16. waarom wil ik een vrijkaart? Omdat ik samen met een vriend vanuit Goes Zeeland naar Genk wil rijden om dit mee te maken. en die 4 euro korting dan goed kan gebruiken 🙂

    Nee ik ben een pas bekeerde Maccie (iphone4, ipad macbook pro 13″ en het boek inside steve’s brain heb) en ik gewoon veel en veel meer van Mac, osx, ios en zo voort wil leren, weten zien ruiken proeven en voelen

  17. Ik heb een iMac en m’n 2e iPod-touch die ik elke dag intensief gebruik. Nu, hik ik al een tijdje tegen IPad wel/niet kopen aan. In de bibliotheek waar ik werk hebben we Sony e-readers, maar ik persoonlijk ben idolaat van Apple, dus ben ik benieuwd naar die mogelijkheden op ‘n iPad en e-books aangeboden in iBook. ( welke standaard en zikn die uitwisselbaar met e-readers)

  18. Ik ben al tijdje aant aftellen naar de 2de versie van de iPad (geloof ik niet in eerste versies van producten) dus het zou wel een leuk voorproefje zijn op wat nog gaat komen.

    Daarnaast ben ik al een dik jaar aan het twijfelen of i-Apps maken iets voor mij zou zijn… Die beurs lijkt mij wel een goede kans om dat voor eens en altijd uit te maken…

  19. Het lijkt me wel leuk om eens te kijken in iGenk, met name de iWorkshops zijn wel interessant.

  20. Ik heb net een iMac gekocht en ik zou dolgraag naar de Macbeurs gaan om wat workshops te volgen. Ik heb immers jarenlang met windows gewerkt en ben nog niet met alles even goed mee. Bovendien zijn door die aankoop mijn studentencentjes helemaal op en die 4 euro minder zou dan ook echt wel goed van pas komen!

  21. morgen krijg ik eindelijk een iPhone 4, na lang wikken en wegen, een macbook staat ook nog op het verlanglijstje natuurlijk en als ik een kaartje win, dan compenseert dat een beetje voor het verre rijden van A’pen naar Genk 🙂

  22. “omdat het kan” 😉

  23. Awel laat mij eens nadenken, waarom wil ik zo een gratis toegang kaartje?

    Simpel als ios freak heb ik interesse in alles wat ermee draait en werkt.
    De mogelijkheid krijg een paar nieuwe accesiores te kopen terwijl ik ze eerst vast heb.
    Voor de verandering andere freaks kan tegenkomen die eindelijk zijn zoals ik. (een tech freak)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.