LuminAID tuinverlichting op Kickstarter

Maak je tuinverlichting slim met LuminAID

Met LuminAID maak je je tuinverlichting slimmer: deze lampjes zijn via je iPhone te besturen en zijn te vinden op Kickstarter.

LuminAID tuinverlichting op Kickstarter

Bij het zien van verlichte kerststerren die met een iPhone te bedienen zijn, grijp je misschien meteen naar je portemonnee. Maar nee, je zult nog even geduld moeten hebben: deze LuminAID tuinverlichting komt pas in de zomer van 2018 op de markt, want het is een Kickstarter-project.

LuminAID: slimme tuinverlichting

Met verlichting kun je je huis al heel gemakkelijk ‘slim’ maken, maar zoek je ook wat leuke lampen voor in de tuin dan wordt het ingewikkelder. Met LuminAID kun je daar iets aan doen. Deze tuinlampen werken op zonlicht en zijn met een iPhone te bedienen. Je kunt kiezen uit twee modellen, Star en Gem. Er zit ook nog een goed doel aan vast: voor elke Kickstarter-deelnemer doneren de makers een opblaasbare lantaarn met zonnepanelen aan een behoeftig gezien in regio’s die recent door de wervelstormen Harvey, Irma en Maria zijn getroffen. Vandaar de letters AID in de productnaam.

LuminAIDs zijn weerbestendig

Er zitten acht RGBW LED-lampjes in die je kunt instellen op puur wit of een van de honderden kleuren. Je hebt er verder ook geen omkijken naar, want ze zijn weerbestendig en het werkt met zonnecellen. Via de app stel je in wanneer de lampen aan moeten gaan. De twee grootste nadelen zijn dat je tot de zomer van volgend jaar moet wachten om ze op te hangen én het feit dat het om crowdfunding gaat. Je moet dus nu al geld investeren en hopen dat het project doorgaat. Net als bij elk Kickstarter-project loop je het risico dat de makers tegen onverwachte tegenvallers aan lopen. Dit is LuminAID’s tweede Kickstarter-campagne, dus dat geeft wat meer zekerheid.

LuminAID Gem

De Star en Gem zijn allebei plat opvouwbaar, zodat je ze buiten het seizoen makkelijk kan opbergen. De Star is ideaal om op te hangen aan een boom of veranda, terwijl de Gem geschikter is om bijvoorbeeld een wandelpad te markeren. Je kunt ze overigens ook in een zwembad laten drijven, indien voorhanden. Het doel is al gehaald op Kickstarter, maar je kunt nog steeds meedoen voor $59 of meer. Als je $179 investeert doe je mee aan een pakket van vier stuks.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2017, 13:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, verlichting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.