Reacties voor: Lotus Domino krijgt native ondersteuning voor de iPhone

Lotus Domino krijgt native ondersteuning voor de iPhone. Dit werkt via Lotus Notes Traveler, die realtime gegevens uit je agenda, adresboek en e-mail repliceert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Gebruikt iemand nog Lotus domino dan?

  2. Origineel geplaatst door Jesse
    Gebruikt iemand nog Lotus domino dan?

    Ja, wij 🙁 🙁
    maar wel fijn dat dit over 5 jaar, als mijn bedrijf weer eens een update voor Lotus doet, voor mij ook beschikbaar komt. ;-))

  3. Jazeker, wij in ons bedrijf gebruiken allemaal Lotus, ik gebruik nu Gmail Exchange mogelijkheid om mijn Lotus Email te ontvangen en versturen. Gmail werkt hiervoor perfect op mijn iphone. ik ben dus ook zeer blij met dit artikel, ik hoop dat wij snel updaten.

  4. Wij gebruiken alleen de database functionaliteit van Lotus Domino (voor kennis, klanten e.d). Verder gebruiken we Google Agenda. Domino wordt veel gebruikt, onder andere door ABN Amro en Philips. Voor mij is het wachten op nieuwe functionaliteit die de applicaties ook op de iPhone zichtbaar maakt.

  5. @Ronald:

    Goh, zouden we bij hetzelfde bedrijf werken? Dacht precies hetzelfde…

    Wel goed dat ze dit doen want IBM is met Lotus Connections sterk op weg naar een come-back in software land. Zijn net ook enorme Lotus advertentie/campagne is US gestart, voor het eerst in jaren.

  6. Ook wij gebruiken Lotus Notes op mijn werk dus zit te springen op een ondersteuning die mail en synchroniseren van je agenda ondersteunt 🙂

    Mss een hele rare/stomme vraag, maar hoe krijg je dit werkend op je iPhone (stomme antwoorden zijn toegestaan ;-)) Waar/wat hoe te doen met versie 8.5.1.

    Alvast bedankt voor jullie (stomme) reactie 🙂

  7. @Jesse: Grapjas….op dit moment veel exchange naar domino migraties omdat het veeeeeel goedkoper is in ondehoud en exchange steeds achter de feiten aan loopt….ga maar eens een exchange server migreren….voor domino is dat 10 minuten werk….voor exchange kun je er een paar dagen voor uittrekken. om nog maar niet te spreken over de hardware en software eisen die MS een bedrijf op dringt. voor een deel van de bedrijven is het de normaalste zaak van de wereld geworden dat MS bepaald hoe je IT landschap eruit ziet…..die bedrijven moeten zich zorgen maken. ….maar goed naggen is makkelijk.

    o ja en volgens mij moet bij MS het kwartje van social software nog vallen!

  8. Origineel geplaatst door Markboefje
    Mss een hele rare/stomme vraag, maar hoe krijg je dit werkend op je iPhone (stomme antwoorden zijn toegestaan ) Waar/wat hoe te doen met versie 8.5.1.Alvast bedankt voor jullie (stomme) reactie

    Normaliter zal systeembeheer dit moeten inrichten via Lotus Traveler. Aangezien alles via het ActiveSync protocol draait zul je op je iPhone de keuze voor Exchange moeten maken.

  9. Het hele spul komt overigens pas op 12 oktober beschikbaar!

  10. @Markboefje: Je zult het gratis component Lotus Traveler voor Domino 8.5.1 moeten installeren op de server…daarna kun je via de exchange connectie van de iphone een connectie maken met de domino server.

    zie onderstaand artikel voor een uitleg.

    http://www.socialsoftwareblog.nl/blog.nsf/dx/eerste-indruk-lotus-traveler-8.5.1-voor-iphone.htm?opendocument&comments#anc1

  11. Redelijk onbekend feit: IBM verkoopt meer software dan Microsoft.

  12. Kijk eens naar de nieuwe Lotus Knows marketing campagne op http://www.lotusknows.com

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.