Lookmark-Icoon.

Met Lookmark vergeet je geen apps meer te downloaden

Ben je even niet in de gelegenheid om een app te downloaden? Dan kun je deze met Lookmark handig opslaan, zodat je er later aan herinnerd wordt om de app alsnog te downloaden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Is het wel eens gebeurd dat je door de App Store zat te bladeren, maar dat je op dat moment niet in de gelegenheid was de app te downloaden? Met Lookmark kun je deze apps nu eenvoudig opslaan om ze op een later moment alsnog binnen te halen. Lookmark is er als iOS-app, maar is ook beschikbaar als extensie voor Google Chrome op de desktop. Wat heeft deze app te bieden, wat je met de standaard verlanglijst in iTunes niet hebt?

Lookmark: pushbericht zodra je Wi-Fi hebt

Lookmark herinnert je om nieuw ontdekte apps te downloaden.Heb je een kleine databundel, dan kan Lookmark een handige app zijn om je te helpen herinneren een nieuwe app te downloaden als je thuis of op kantoor weer met Wi-Fi verbonden bent. Zodra je in de App Store een interessante app tegen komt, kun je deze met de Lookmark-extensie via het Deel-menu toevoegen aan een lijst in de Lookmark-app.

Op het moment dat je thuis komt en weer verbinding maakt met Wi-Fi, zal Lookmark je automatisch een pushmelding sturen om je eraan te herinneren die interessante app te installeren. Ook geeft de app een melding zodra je een app aan je lijstje toegevoegd hebt, waardoor je via het badge-icoon bij de app kunt zien dat er nog apps op je verlanglijst staan. Je kunt de apps vervolgens rechtstreeks vanuit Lookmark downloaden.

Naast de iOS-app is er ook een extensie voor Google Chrome op de desktop. Deze extensie herkent automatisch apps op internetpagina’s, waardoor je met een enkele muisklik deze kunt toevoegen aan je app lijstje. Voor het gebruik van Lookmark is wel een Lookmark-account nodig, die je gratis kunt aanmaken met je eigen mailadres.

Alternatieven voor Lookmark zijn bijvoorbeeld AppZapp Notify en AppShopper, waarmee je ook lijstjes kunt maken van apps die je in de gaten wilt houden om later te downloaden (bijvoorbeeld wanneer de app in de aanbieding is).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2015, 14:30
Categorie Apps
Onderwerpen apps, herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.