logitech-protection-plus-houder

Overal de iPhone 6 vastplakken met Logitech Protection+ case

Logitech heeft de Protection+ case uitgebracht voor de iPhone 6. Geeft bescherming en klemt je iPhone vast met magneten in de auto.

Logitech heeft de Protection+ case uitgebracht voor de iPhone 6. Deze hoes heeft een metalen plaat aan de achterkant, die met magneten op allerlei manieren kan worden vastgezet. Logitech verkoopt bijvoorbeeld een magneet voor het ventilatierooster in de auto, zodat je je iPhone aan het dashboard kan vastmaken. Voor 35 dollar koop je de beschermhoes in één van de vier beschikbare kleuren: blauw, zwart, paars en wit. De Protection+ case is voorzien van extra bescherming op de hoekpunten en een randje rondom het scherm, zodat er minder snel krassen op komen.

logitech-protection-plus-houder

Volgens Logitech voldoet de hoes aan de militaire standaard MIL-STD 810 G voor rugged bescherming. De iPhone is beschermd tot een val van 1,2 meter. Een speciale coating moet ervoor zorgen dat de hoes ook nog lekker in de hand ligt. Een versie voor de iPhone 6 Plus is niet aangekondigd. Een oudere versie voor de iPhone 5 en 5s is nog wel verkrijgbaar.

logitech-protection-plus-iphone-6-case-mount

Als je de case hebt gekocht, moet je er nog een +trip houder (€25) voor de ventilatieroosters in de auto bij kopen, of een +drive houder (€42) voor de autoruit. Zelf een oplossing met magneten knutselen kan ook. Wie liever geen magneten gebruikt kan ook terecht bij de mateloos populaire AirFrame-houder, waarvan de Plus-versie groot genoeg voor de iPhone 6 is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2014, 12:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen autohouder, beschermhoes, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.