Logi-Circle

Logitech onthult beveiligingscamera Logi Circle

De Logi Circle is een beveiligingscamera van Logitech, die zich vooral dankzij de toegankelijke app onderscheidt van de concurrentie. In 30 seconden ben je op de hoogte van de dag dankzij de Day Brief-functie.

Logi-Circle

Je huis in de gaten houden op je iPhone kan vanaf vandaag ook met een cameraatje van Logitech. De Logi Circle is een beveiligingscamera, die vooral dankzij de uitgebreide app de moeite waard lijkt te zijn. Wat heeft deze concurrent van de Nest Cam in huis?

Logi Circle

De Circle is na de iPad cases het tweede product dat Logitech uitbrengt onder de nieuwe Logi-naam. Het cirkelvormige cameraatje heeft alle basisfuncties die je van een dergelijke camera verwacht. Zo kun je 720p HD video-opnames van de camera op je iPhone bekijken. Door de ingebouwde speaker en microfoon kun je zowel horen wat er in de kamer gebeurt en zelf iets inspreken.

Logi-Circle-camera

Dagoverzicht van 30 seconden

De bijbehorende Logi Circle iOS-app verstuurt meldingen als er beweging gedetecteerd wordt. De software in de Circle moet na verloop van tijd leren welke bewegingen normaal zijn in je huis (zoals een kat die voorbij komt lopen) en zal daardoor minder vaak valse meldingen sturen van verdachte bewegingen in huis.

Alle bewegingen worden opgeslagen en gebundeld in de Day Brief: een 30 seconden durend dagoverzicht waarin je via korte clips te zien krijgt wat er in het zichtveld van de Circle gebeurd is. Op die manier ben je in dertig seconden op de hoogte en hoef je niet zelf door een tijdlijn te scrollen. Jammer genoeg heeft de Circle geen gezichtsherkenning.

De Logi Circle slaat video 24 uur lang op in de cloud. De camera is bovendien draadloos te gebruiken met een batterijduur van 12 uur, al kun je er maar drie uur video mee streamen voordat je hem weer op de oplader moet leggen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als mensen thuis iets willen laten zien aan de beheerder van de iPhone-app die op dat moment even niet in de buurt is.

Logitech Circle: vanaf vandaag te bestellen

De Circle werkt op iDevices vanaf iOS 8.1 en ondersteunt de toestellen vanaf de iPhone 4s, iPad 3e generatie, iPad mini en iPod touch 5e generatie. Dankzij de magnetische onderkant van het voetstuk van de Circle kun je de camera gemakkelijk bevestigen aan metalen oppervlakten. De Logi Circle is voor €199 te bestellen op de website van Logitech. De camera wordt in de loop van oktober geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2015, 10:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen beveiligingscamera, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.