Lifeline: Whiteout voor iPhone, iPad en Apple Watch

Tekstavontuur Lifeline: Whiteout is Apple’s gratis App van de Week

Avonturenspel Lifeline: Whiteout is Apple's App van de Week. Je bent de laatste communicatielijn met een verdwaalde avonturier. Communiceer met hem en breng hem in veiligheid. Het spel voor iPhone, iPad en Apple Watch is gratis te downloaden in de App Store.

Lifeline: Whiteout voor iPhone, iPad en Apple Watch - gratis App van de WeekVoor de eerste App van de Week van het nieuwe jaar gaan we op avontuur. In Lifeline: Whiteout (link) heb jij de touwtjes geheel in handen en vorm je zelf het verhaal. In dit tekstavontuur ben jij de laatste communicatielijn met een avonturier die is verdwaald op een uitgestrekte ijsvlakte en niet weet hoe hij daar terecht is gekomen. Je helpt hem niet alleen overleven, maar ook zijn identiteit terugvinden.

Lifeline: Whiteout

Deze avonturier, V. Adams, communiceert met je via het spel. Je reageert door te kiezen uit vooraf samengestelde antwoorden. Dat maakt het spel volgens de recensies niet minder spannend en interessant. Centraal staat een communicatieapparaat dat gesproken woorden omzet naar geschreven tekst. Het werkt als een soort chatapp, die je pushberichten stuurt. Hierdoor ontvang je ook berichten als het spel niet actief is. Je kunt er wel voor kiezen om alleen gegroepeerde berichten te ontvangen in plaats van individuele. Dat is ook de aanbevolen variant als je het op de Apple Watch speelt.

Lifeline-serie

Lifeline: Whiteout maakt deel uit van de Lifeline-serie van 3 Minute Games en Eipix Entertainment. Eerder verschenen al onder meer Lifeline: Flatline en Lifeline: Crisis Line, die afzonderlijk €2,99 kosten. Lifeline: Whiteout is tot volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store. Het spel vereist minimaal iOS 8 en is geschikt voor iPhone, iPad en de Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2017, 11:25
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.