Reacties voor: Let’s Talk iPhone-keynote in negentig seconden

De keynote van Let's Talk iPhone is te bekijken in een korte video van slechts 90 seconden.
Lees het complete artikel → Let’s Talk iPhone-keynote in negentig seconden
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Hahahaha! +1 voor de squirrel!

  2. Origineel geplaatst door RobinHahahaha! +1 voor de squirrel!

    +1!

  3. Was eerst ontgoocheld dat het geen iphone5 was, maar eigenlijk kan je het beschouwen als de 5 maar in de behuizing van de 4, want dit is toch meer dan een simpele update !

  4. Dit is gewoon de iPhone 5. Maar o wat zijn we teleurgesteld dt hij hetzelfde eruit ziet. Ongelooflijk wat een stap vooruit. Dit is op dit moment het max wat er uit een phone gehaald kan worden.

    Lang leve de iPhone

  5. LOLOL Squirrel!!!!

  6. Origineel geplaatst door stino
    Origineel geplaatst door RobinHahahaha! +1 voor de squirrel!+1!

    Doet me denken aan de film UP xD

  7. Natuurlijk wel iets te kort voor een duidelijke analyse, maar ik vind wel dat het ook wat zegt over de, naar mijn mening, bijna inhoudloze keynote. Er werd heel veel gepraat maar heel weinig gezegd.

  8. Toch knap dat ze op het allerlaatste moment de 4S opgepimpt hebben na de prod. drama’s met de 5 (= uitval schermen)
    De Foxconns van deze wereld zullen wel uitgeknepen worden en de idiote ruzie met Samsung bijleggen en dan komt de 5 alsnog…

  9. Sja het kan niet lang duren voordat Siri naar de iPhone 4 geport wordt (jailbreak) dan is er helemaal geen reden meer om te upgraden van 4 naar 4s

  10. Wat een onzin cozmo

  11. Iedereen weet nu toch onderhand wel dat de designcyclus van n toestel twee modellen meegaat? Ik was niet verbaasd dat hij er precies t zelfde uit zou zien met verbeterde specs. Ik wacht zelf denk ik n jaar voor n nieuwe.

  12. Ik vond het inderdaad een beetje saaie keynote, de sprekers leken wel minder enthousiast dan bij vorige keynotes en Tim Cook sprak ook vrij neutraal. Nu je het trieste nieuws van Steve Jobs weet, denk ik: zou het daardoor misschien komen (dat ze wisten dat hij op sterven lag).

  13. Ik denk dat als ze dit toestel de iPhone 5 hadden genoemd dat iedereen gelukkig had geweest.

  14. Wees tevreden met wat je wel hebt, zoals je uit trieste berichtgeving van vandaag op kunt maken kan het altijd veel erger, maar lopen sommige zich druk te maken over het gegeven dat hun gadget net niet is wat zij gehoopt hadden

  15. Wel dubbel als je bedenkt dat de iPhone 4S dus is gepresenteerd op de sterfdag van Steve Jobs…
    Die lege stoel maakt het dan inderdaad nog dubbeler…
    Hoe ironisch kan het zijn. Misschien daarom de S erachter? iPhone 4Steve…… Zou mooi zijn. een mooi eerbetoon aan zijn levenswerk toch.

  16. Ik raak verward
    Is het nou iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4Steve (zie ergens op IC twitter) of iPhone 4Squirrle?

  17. Ik hoop dat de toekomstige iphone een ander design heeft dan de iphone 4, Want voor mij liggen eerdere generaties(voor de iphone 4) beter in de hand. Ik vind het jammer dat de iphone4s na zo lang wachten toch met de zelfde design als voorheen op de markt.

  18. @Frank – Vandaar ook de lege stoel met het hoesje ‘Reserved’, die steeds in beeld kwam. Ik denk dat ze een stoel voor Jobs hadden vrijgehouden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.