Later voor Mac en iPhone.

Later is de simpelste takenapp die je ooit hebt gezien

Is elke takenapp voor jou veel te ingewikkeld, dan is Later misschien wel een goede kandidaat. Deze simpele takenapp voor iPhone en Mac heeft een nagenoeg wit design en laat je in luttele seconde een nieuwe taak toevoegen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Later voor Mac en iPhone.
Ben je helemaal klaar met al die ingewikkelde takenapps die barsten van de opties, invoermethodes, integraties met andere apps en meer van dit soort ongein? Later, beschikbaar voor zowel de iPhone (link) als Mac (link), is de meest simpele en snelle takenapp die je ooit zult gebruiken. Voer een taak in, kies een deadline en klaar ben je.

Later voor iPhone en Mac: eenvoudige takenapp

Zodra je Later opstart, lijkt het alsof het lang duurt voordat de app geladen is omdat het scherm zo lang wit blijft. Maar wees gerust: dit witte scherm ís de Later-app. Je kunt namelijk meteen een nieuwe taak invoeren, die vervolgens met koeienletters in de app gezet wordt. Tik daarna op het vinkje en kies een dagdeel wanneer je eraan herinnerd wil worden. Je stelt dus geen specifieke tijd in (al is dit wel mogelijk), maar kiest voor de middag, avond, komend weekend of volgende week. Via de instellingen in Later kun je nog wel instellen hoe laat deze dagdelen voor jou beginnen, maar in principe is dit het enige wat de app te bieden heeft. Via het menu kun je nog wel zien welke taken er ingepland zijn en kun je ze eventueel verwijderen.

Later is een eenvoudige takenapp.

Met een pushbericht weet je dat het tijd is om je taak uit te voeren. De Mac-app kun je ook nog gebruiken om alles te synchroniseren naar je computer, zodat je ook vanaf daar taken kunt invoeren. Dit doe je vanuit een kleine app in de menubalk met dezelfde simpele vormgeving als de iOS-versie. Heb je beide apps, dan kun je een taak op je iPhone ook direct door pushen naar je Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2016, 10:17
Categorie Apps
Onderwerp todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.