Kwartaalcijfers Apple op 24 juli gepland

Apple gaat op 24 juli 2012 de kwartaalcijfers van april, mei en juni 2012 bekendmaken. Er wordt een omzet van 34 miljard dollar verwacht.

apple ipad eventApple heeft investeerders en aandeelhouders laten weten dat de meest recente kwartaalcijfers op 24 juli 2012 gepresenteerd zullen worden. Apple’s CEO Tim Cook en CFO Peter Oppenheimer zullen vanaf 14:00 uur plaatselijke tijd vragen van analisten beantwoorden. Zoals gebruikelijk zijn deze gesprekken live via een QuickTime-audioverbinding te beluisteren. De cijfers hebben betrekking op de maanden april, mei en juni 2012.

Vorig kwartaal rapporteerde Apple nog 39,2 miljard dollar omzet en nu wordt er een omzet van 34 miljard dollar verwacht. Een groot deel daarvan zal te maken hebben met de verkoop van de nieuwe iPad. Mogelijk horen we tijdens de conference call ook de eerste verkoopcijfers van de nieuwe Mac-modellen die Apple vorige maand aankondigde. Vorig kwartaal verwachtten analisten dat Apple tussen de 12 en 13 miljoen iPads zou verkopen. Het bleken er uiteindelijk 11,8 miljoen, maar er werd opnieuw een record gebroken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2012, 9:28
Categorie Apple
Onderwerpen apple, financieel, kwartaalcijfers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.