Herinnering: iWork.com sluit op 31 juli zijn deuren

Apple heeft gebruikers van iWork.com in een e-mail herinnerd dat de documentendienst op 31 juli zijn deuren zal sluiten. Het wordt aangeraden om voor die tijd je documenten te kopiëren.

iWork iconApple heeft een e-mail verstuurd naar testgebruikers van iWork.com, om er op te wijzen dat de documentendienst op 31 juli zijn deuren zal sluiten. Het wordt daarom aangeraden om voor die datum een kopie van al je documenten te maken. De cloud-dienst voor documenten is niet langer relevant, omdat je documenten nu ook via iCloud kunt opslaan. Apple raadt daarom ook aan om documenten bij de nieuwe cloud-dienst op te slaan.

Apple maakte in maart bekend dat iWork.com zijn deuren zal sluiten. De website diende sinds 2009 als online opslag voor apps zoals Pages, Numbers en Keynote. Deze functionaliteit zit ook in iCloud, met één wezenlijk verschil: je kunt iCloud naast je Mac ook gebruiken op je iPhone, iPad of iPod touch.

Vanaf 31 juli zullen gebruikers geen toegang meer hebben tot iWork.com. Dit is niet de eerste cloud-dienst die Apple deze zomer sluit: op zaterdag 30 juni stopte MobileMe er nog mee, omdat iCloud soortgelijke functies biedt. Het is bij MobileMe nu nog mogelijk om je oude gegevens te achterhalen en behouden.

Meer informatie: iWork.com

iWork.com herinnering

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2012, 10:14
Categorie Diensten
Onderwerp iwork

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.