Kunnen we firmware 2.2 binnen een paar dagen verwachten?

Volgens iPhone-Ticker.de kunnen we firmware 2.2 binnen vijf dagen verwachten. Apples wijzigingen in de iTunes Store zouden hier onder andere op wijzen.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

De Duitse iPhone-website iPhone-Ticker meldt dat Apple een paar wijzigingen in de iTunes Store-servers heeft aangebracht, wat er op zou kunnen wijzen dat Apple firmware 2.2 binnen enkele dagen uitkomt.

Gisteren meldde iPhone-Ticker al dat Apple het formaat van directe links naar applicaties in de App Store had veranderd van ‘http://phobos.apple.com/…’ naar ‘http://itunes.apple.com/…’. Daarbij komt ook nog eens dat in de laatste beta-release van firmware 2.2 voor het eerst de nieuwe podcast-feature zit, waarmee je direct vanaf je iPhone nieuwe podcasts kunt downloaden.

Ook traden er eergisteren bij veel mensen problemen op tijdens het gebruiken van de iTunes Store. Volgens de Duitse website zal het niet langer dan 5 dagen duren voordat we firmware 2.2 kunnen verwachten.

Wat denken jullie: kunnen we uit die kleine wijzigingen überhaupt iets afleiden of is Apple gewoon achter de schermen met periodiek onderhoud bezig?

We kunnen naast het onderweg downloaden van podcasts nog meer nieuwe features in firmware 2.2 verwachten. Applicaties kunnen bij het verwijderen direct beoordeeld worden, we krijgen eigenlijk de mogelijkheid om de auto-correctie uit te zetten, en de Maps-applicatie zal flink uitgebreid worden.

Tipgever: Truckdiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 19:59
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerpen firmware, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.