KPN Interactieve TV.

Nu ook buitenshuis voetbal kijken met vernieuwde televisie-app van KPN

Tv-kijken met de app van KPN gaat nu een stuk beter, in ieder geval op de iPhone. De iPhone versie van de KPN iTV Online-app heet nu KPN Interactieve TV en heeft een verbeterd uiterlijk met nieuwe functies.

KPN Interactieve TV.
KPN iTV Online, de app van KPN waarmee je televisie kunt kijken via je iPhone of iPad, is bijgewerkt. De iPhone-versie van de app gaat nu door het leven als KPN Interactieve TV en heeft een opgefrist uiterlijk en nieuwe functies, zoals een vernieuwde tv-gids. Ook kunnen abonnees van Fox Sports Eredivisievoetbal buitenshuis kijken.

Nieuw design voor KPN Interactieve TV

De televisie-app van KPN ziet er compleet anders uit. In plaats van het blauwe design met de landschapsweergave, bekijk je de app nu ook in portretstand. De app heeft vooral een witte look gekregen met hier en daar blauwtinten. Wel maakt de app met het nieuwe design gebruik van een hamburgermenu, terwijl veel andere apps hier juist vanaf stappen.

KPN Interactieve TV met nieuw startscherm. TV-kijken met KPN Interactieve TV.

Het startscherm is bovendien voorzien van kijktips, zodat je weet wat je kunt kijken zodra je de app opstart. Deze kijktips zijn onderverdeeld in meerdere categorieën, zoals Nu op tv, Nieuw in gemist en Top 10 films uit On Demand. Via deze pagina of het hoofdmenu schakel je ook naar al je eigen opnames. Tot slot kun je met de nieuwste versie ook enkele extra zenders buitenshuis bekijken, waardoor je niet gebonden bent aan je eigen Wi-Fi-verbinding. Het gaat om Fox Sports, het complete Kids-pakket en enkele zenders uit het Pluspakket.

Nu alleen nog iPhone, iPad volgt binnenkort
Op moment van schrijven is alleen de iPhone-versie van de KPN Interactieve TV-app bijgewerkt met de nieuwste functies en het verbeterde design. KPN laat op haar website weten dat de iPad-versie binnenkort ook vernieuwd wordt met dezelfde nieuwe functies. Doordat de tablet-versie nog niet bijgewerkt is, gaat het voorlopig dus om twee apps met andere namen: de nieuwe KPN Interactieve TV-app voor iPhone en KPN iTV Online voor iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2016, 11:30
Categorie Apps
Onderwerpen kpn, televisie kijken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.