Reacties voor: Kingston Wi-Drive: draadloze mediaserver voor de iPad

Kingston introduceert de Wi-Drive, een draagbaar opslagapparaat die als mediaserver voor je iPhone of ander iOS-apparaat kan dienstdoen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Het is mooi dat het kan, maar ik heb gewoon een grotere variant van de ipad 2 besteld. Dat lijkt me toch veel handiger dan weer een extra apparaat mee te nemen.

    Daarnaast raadpleeg ik thuis mijn externe hardeschijf via een app op de ipad, waardoor je thuis gewoon via een netwerk hardeschijf kan streamen.

    Maar er zal inderdaad wel een markt zijn voor mensen die later meer opslag willen. Overigens zijn de prijzen ook flink vind ik voor 16 gb.

  2. Interessant wordt het pas echt. als de native Apple appz (zoals de iPod app) de extra opslagruimte ook kunnen benutten …..

  3. Origineel geplaatst door Kees Nooteboom
    Interessant wordt het pas echt. als de native Apple appz (zoals de iPod app) de extra opslagruimte ook kunnen benutten …..

    Idd denk dat er dan een veel grotere markt voor zou wezen

  4. Inderdaad daar had ik nog niet eens bij stilgestaan. Lijkt me dan nu niet echt handig en kan je beter voor grotere ipad variant gaan.

    Origineel geplaatst door Kees Nooteboom
    Interessant wordt het pas echt. als de native Apple appz (zoals de iPod app) de extra opslagruimte ook kunnen benutten …..

  5. Voor die prijzen kun je beter een mobiele 3g router aanschaffen waar je een 32 gb micro sd geheigenkaartje in kunt stoppen dan kun je meteen ook overal op vakantie goedkoper internetten. Een voorbeeld daarvan is deze huawei e583c. Ik heb er prima ervaringen mee.

  6. Wat een onzin! Kan je beter 100 euro meer betalen voor meer geheugen op je iPad zelf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.