Jouw iPhone-foto kan binnenkort in een Apple Store hangen

Apple organiseert een wedstrijd, samen met Pixels. Fotografen kunnen hun foto inzenden en maken kans om te worden opgenomen in een foto-expositie die in de Apple Store te bekijken is.

iphone fotoDe iPhoneclub fotowedstrijd 2010 ligt alweer een tijdje achter ons. We kunnen helaas nog niet laten zien hoe de hoofdprijs (een schilderij) eruit komt te zien, maar wie gefascineerd is door iPhone-foto’s kan wel op een andere plek terecht. Apple organiseert namelijk in samenwerking met Pixels Art een wedstrijd voor iPhone-fotografen waarbij je tot morgenochtend de tijd hebt om je foto in te zenden. De winnende foto’s zullen in een rondreizende expositie worden getoond in de Apple Stores in Chicago (21 oktober), New York Soho (29 oktober) en Santa Monica (11 november).

Om kans te maken moet je een foto inzenden die met de iPhone is gemaakt. Het is niet toegestaan om fotobewerking erop los te laten en de foto’s moeten geschikt zijn voor het hele gezin. In de Apple Store in San Francisco zijn al foto’s te zien, die van behoorlijke kwaliteit zijn. Tijdens de expositie nodigt Apple ook ervaren fotografen uit om over het fotografen op de iPhone te praten. De deadline sluit op 6 oktober middernacht, Amerikaanse tijd (dus morgenochtend Nederlandse tijd).

Meer info: Pixels, Call For Submissions For Apple Events

Onderstaand filmpje geeft een indruk van het niveau van de foto’s. Pixels heeft dit compilatiefilmpje gemaakt om Apple een indruk te geven van de huidige stand van zaken in (artistieke) fotografie. Het zijn dus niet allemaal foto’s die met de iPhone zijn gemaakt en je zult ook zien dat er op sommige foto’s wel degelijk fotobewerking is toegepast. Maar het geeft wel aan welk type foto’s kans maken om in de tentoonstelling te worden opgenomen.

Via: Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2010, 11:54
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen apple, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.