Gratis iPhone 4 met KPN Zakelijk abonnement nu bij Belsimpel

Belsimpel verkoopt de iPhone 4 ook in combinatie met een zakelijk KPN-abonnement. Je betaalt 17,48 euro per maand en krijgt de iPhone 4 gratis erbij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

kpn iphone zakelijkDe zakelijke KPN iPhone-actie van dit weekend was snel uitverkocht. Andere winkeliers spelen erop in, door de iPhone ook gratis aan te bieden bij een goedkoop zakelijk abonnement. Belsimpel.nl komt met dezelfde KPN-actie en heeft ons laten weten dat ze voldoende voorraad hebben. De 16GB iPhone 4 is gratis en simlockvrij te verkrijgen in combinatie met KPN Zakelijk. Ook hier gaat het om een tweejarig KPN Bedrijfsflexibel-abonnement met Pocket Internet Pro.


Voor het abonnement betaal je €7,50 per maand, dus 50% korting tijdens de hele abonnementsperiode. De internetbundel kost €9,98 per maand, ook met 50% korting. Zakelijke iPhone-gebruikers kunnen hiermee voor een relatief lage prijs de iPhone 4 met KPN-abonnement in handen krijgen.

Update 1: Bij Belsimpel wordt vanaf 7 oktober 2010 11:00 uur alleen 50% korting in de eerste 12 maanden gegeven.
Update 2: Let op dat je de simkaart bij dit abonnement niet zomaar in de kast kunt leggen. In de voorwaarden van KPN staat dat het abonnement actief dient te worden gebruikt. Gebruik je een abonnement gedurende twee maanden niet, dan kan KPN een extra vergoeding van 10 euro exclusief BTW per maand in rekening brengen. Lees artikel 5.2 van de algemene voorwaarden van het Bedrijfsflexibel abonnement.
Update 3: Nogmaals willen we benadrukken dat het hier om zakelijke abonnementen gaat, die dus niet bedoeld zijn voor particulieren. Het is ook niet mogelijk een KvK-nummer te ‘lenen’ van een vriend of familielid. Bespaar je dus de moeite en probeer niet als particulier dit abonnement af te sluiten. Je aanvraag zal uiteindelijk worden afgewezen en je veroorzaakt er alleen maar erg veel vertraging door in het verwerkingsproces van de echte zakelijke klanten.

De voorwaarden zijn hetzelfde als bij de eerdere aanbieding van Zakelijkvoordelig.nl. Je sluit een bundel van 7,50 euro per maand af (excl. BTW). Deze bundel bevat geen tegoed aan belminuten of sms-berichten. In plaats daarvan betaal je wat je verbruikt: €0,10 per minuut voor mensen die weinig bellen en een nog lagere prijs naarmate je meer belminuten verbruikt. Het is verplicht om een databundel van €9,98 per maand hierbij af te sluiten. In totaal betaal je dus €17,48 per maand.

Zoals we al eerder hebben voorgerekend kost de iPhone 4 over een periode van twee jaar dan in totaal €419,52 en dat is veel goedkoper dan de prijs van een los toestel waarbij je nog een extra abonnement moet afsluiten. De actie geldt tot 31 oktober 2010 maar zoals je bij de eerdere actie merkte: op = op.

Meer info: Belsimpel.nl

Ben je geen zakelijke gebruiker en wil je toch een iPhone 4 met KPN-abonnement? In ons iPhone-koopoverzicht staan de verschillende mogelijkheden.

Reacties: 590 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.