Reacties voor: ‘iWatch pas tweede helft november in productie’

De productie van de iWatch gaat pas in de tweede helft van november van start, stelt de goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo. Eerder ging hij nog uit van september.
Michel Lusthof -

Reacties: 10 reacties

  1. Als het maar voor de kerst is 🙂

  2. De helft van gewoon glas in plaats van Saffierglas? Dat zal toch niet? Dus de helft van de mensen krijgen een veel slechtere versie?

    Waar is Apple toch mee bezig? Ik hoop voor hun dat dit gerucht niet waar is.

  3. Wat een lariekoek. De ene helft van de horloges wel en de andere niet van saffier glas voorzien? Wat een onzin. Het is of wel of niet. Apple is geen bedrijf dat maar wat doet en compromissen sluit.

  4. Nouuu , Samsung had er ook een handje van om dezelfde telefoon te voorzien van verschillende schermen, net welke vooradig waren, moest je ook verdraaid goed opletten welke je kocht.
    Ik meen dat het met de galaxy 2 was toen.
    Maar zou inderdaad vreemd zijn als Apple dit deed.
    Laat ze eerst maar eens een iwatch aankondigen.

  5. Leuk! Het komt steeds dichterbij maar het lukt Apple tot nu toe om een goed rookgordijn op te trekken rondom hun nieuwe producten.

    Half/half gaan ze natuurlijk die iWatch niet uitbrengen. Dat weet die Kuo ook wel. Iedereen komt graag in het nieuws hij dus ook.

    Ben erg benieuwd naar de iWatch. Heb al een gratis iPhone 6 en air 2 in de pijplijn zitten. Een deel van het geld dat ik eigenlijk voor een iPhone 6 geserveerd heb, kan dan eventueel aan een mooie(!) iWatch besteden.

  6. Blablablabla van iedereen. Er kan gewoon voor twee uitvoeringen gekozen zijn/worden. Zoals de iPhone 5c of een MacBook zonder retina, maar dan de watch met slechtere specs. Eigenlijk weet iedereen maar één ding zeker: dit klokje loopt steeds verder achter.

  7. Wordt het dan toch geen iTime?

  8. Ik ga voor iWear

  9. Jullie zetten me tegenwoordig te vaak neer dat de ‘analist’ een goede reputatie heeft. Deze gokker zat er dus nu weer naast. Investeerders ook blij 🙂

  10. Geruchten…. Gebakken lucht en een analist op zoek naar aandacht…Metallica heeft daar eens een zeer goede plaat over geschreven “my friend of misery”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.