‘iWatch pas tweede helft november in productie’

De productie van de iWatch gaat pas in de tweede helft van november van start, stelt de goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo. Eerder ging hij nog uit van september.

iWatch 1Het zou wel eens moeilijk kunnen worden voor Apple om de iWatch nog dit jaar in grote aantallen op de markt te krijgen. Volgens de goed ingevoerde analist Ming-Chi Kuo lijkt het erop dat Apple’s langverwachte smart watch pas in de tweede helft van november in productie gaat, zo schrijft hij in een notitie aan investeerders die in handen is van AppleInsider. Eerder ging hij er nog vanuit dat de massaproductie in september van start zou gaan. Tot nu toe werd dan ook uitgegaan van een introductie in oktober, maar die lijkt daarmee ook op losse schroeven te staan.

De analist, die een goede staat van dienst heeft als het om Apple-geruchten gaat, stelt zijn verwachtingen dan ook naar beneden bij. Hij verwacht dan ook dat Apple dit jaar niet meer dan 3 miljoen exemplaren van het accessoire zal kunnen verkopen. Eerder werd nog uitgegaan van 5-10 miljoen exemplaren. Kuo is behoorlijk pessimistisch over de productie van de iWatch. Op basis van gesprekken met leveranciers verwacht hij ook dat Apple tegen problemen aan zal lopen bij de productie van de schermpjes van saffierglas. Daardoor zou Apple gedwongen zijn om tenminste de helft van de smart watches te voorzien van gewoon glas in plaats van het veel sterkere saffierglas.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2014, 21:56
Categorie Accessoires
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.