Reacties voor: iPhone waarschuwt bij te hoge temperatuur

Een scherm waarop de iPhone waarschuwt voor te hete temperaturen, is nog niet eerder gesignaleerd. Maar toch bestaat het al veel langer, getuige Apple's Knowledge Base.
Lees het complete artikel → iPhone waarschuwt bij te hoge temperatuur

Reacties: 37 reacties

  1. Was toch allang bekend?

    Zag het iig een keer staan in de SpringBoard.strings. 😉

  2. hier heb ik al best vaak over gehoord 😛

  3. Ik stop hem wel in de magnetron 🙂
    dan komt die melding ook denk ik:D

  4. Hmm, ik was in Frankrijk op vakantie goed aan het opletten dat hij niet te warm werd (mensen deden er graag spelletjes op). Waarschuwt hij automatisch voor de warmte, of moet je er instellingen voor aanpassen? – Zo nee: onbeperkt spelletjes doen tot hij zeurt :P.

  5. Is dit alleen bij de nieuwe firmware 3.0?

  6. Zo te lezen zit dat nu er al in

  7. Ik heb tijdens het spelen van spelletjes vaak dat mijn iPod Touch echt ontiegelijk heet wordt. Dan is de metalen achterkant soms echt niet meer vast te houden. Ik hoop dat de nieuwe iPhone beter gekoeld wordt, gezien ik wel van plan ben om die aan te schaffen.

  8. Die van mij is al aardig heet geworden (tot aan kan niet vastpakken heet) maar dit bericht heb ik nooit gekregen (1st gen) zou wel mooi zijn…

  9. Idd die van mij is ook vat zat zo heet geworden doordat ik bijvoorbeeld iets aan erop aan het downloaden was waardoor die ontiegelijk heet werd, maar kreeg geen melding.

  10. Origineel geplaatst door TheStijg
    Hmm, ik was in Frankrijk op vakantie goed aan het opletten dat hij niet te warm werd (mensen deden er graag spelletjes op). Waarschuwt hij automatisch voor de warmte, of moet je er instellingen voor aanpassen? – Zo nee: onbeperkt spelletjes doen tot hij zeurt :P.

    Heeft er altijd al ingezeten en hoef je niks voor in te stellen. Je krijgt die melding vanzelf wanneer het hem te heet word.

  11. een paar manden geleden was ik mijn telefoon kwijt. overal zoeken. uiteindelijk liet ik mijn vriendin me bellen. ik vond hem tussen de verwarming(bloed heet). en kreeg ik ook zo en scherm(dacht daar gaat mijn telefoon).
    gelukkig doet ie het nog

  12. Als ik mn iPhone op bed leg wordt ie soms best warm, daarom leg ik em vaak met het glas naar beneden op een oppervlak, wordt ie minder warm.

  13. Heb die melding ook gehad. Op vakantie alleen 3G bereik als ik hem in een lamp (zo’n bedlampje met aluminium kapje), en ik wilde ‘s avonds nog even laptoppen via PdaNet, en deed daarbij het licht aan. Gloeilamp + iPhone = die melding 🙂

  14. Ik ook: in de auto laten liggen in de zon in Frankrijk (niet onbeheerd hoor). Schrikken: maar gewoon even hersendood (ik ook) daarna deed hij het weer.

  15. Ik heb ook inderdaad wel eens als ik lekker zit te internetten of youtube filmpjes zit te kijken dat hij warm wordt maar nog nooit zo’n melding gehad .. tot nu toe …

  16. dus de iphone heeft een temp-sensor ???? waarom is daar geen app voor ??? 😉

  17. Origineel geplaatst door albir
    dus de iphone heeft een temp-sensor ???? waarom is daar geen app voor ???

    Juist! Je was me net voor (die is er trouwens wel, maar dat gaat via de locatie functie en internet database)..

    Lekker trouwens, zit je in de zomer in Dubai ofzo, onmogelijk om dat ding buiten te gebruiken..

  18. In mn jaren oude sonyericsson zat ook een temp sensor dit zal ook wel in de iphone zitten vind het alleen vreemd dat je niet met een app bij die informatie kan..
    misschien iets voor 3.0

  19. Omdat een interne sensor die tegen een warme chip aan zit (want het gaat er om dat de chips niet te warm worden) nooit een acuraat tempratuur kan melden van de omgeving

  20. @Tales:

    volgens mij heb je misschien wel gelijk !

  21. Hij heeft ook gelijk!

  22. Tssss. Echt oud nieuws zeg. Met een enorme baard!

    Deze had ik meer dan een jaar geleden al op mijn eerste 2G iPhone….

  23. Die van mij werd echt op de gekste momenten bloedheet ook gewoon buiten met normale (sterker nog, winterse temperaturen). Heb dit scherm een keer of vijf langs zien komen.Vond het toch niet helemaal normaal en heb hem ter reparatie aangeboden. Bleek kaduk te zijn en telefoon is omgeruild.

  24. Dit zit er allang in. Ik kreeg em zeker twee keer tijdens langdurig gebruik van Pdanet. Het geeft de melding en gaat op een gegeven moment van zelf uit. Als het weer afgekoeld is gaat ie weer normaal aan.

  25. Origineel geplaatst door Tales
    Omdat een interne sensor die tegen een warme chip aan zit (want het gaat er om dat de chips niet te warm worden) nooit een acuraat tempratuur kan melden van de omgeving

    Duidelijk!
    Ik ben wel gek van tempratuur uitlees software op mn pc. Ik zou zo’n app wel op mn iPhone willen hebben! Leuk met grafiekjes en dat je dit op de background actief kan laten zijn. Kan je goed zien hoe je iPhone reageert op diverse activiteiten.

  26. Ik heb de melding nog nooit gehad. Ik heb wel eens in de auto gezeten terwijl ik Ghostbusters er op zat te kijken (die batterij gaat snel leeg zeg), maar de felle zon er op. Het duurde wel even voordat ik het glas kon aanraken zonder mijn vinger te verbranden 😛

  27. Origineel geplaatst door apk
    Origineel geplaatst door TalesOmdat een interne sensor die tegen een warme chip aan zit (want het gaat er om dat de chips niet te warm worden) nooit een acuraat tempratuur kan melden van de omgevingDuidelijk!
    Ik ben wel gek van tempratuur uitlees software op mn pc. Ik zou zo’n app wel op mn iPhone willen hebben! Leuk met grafiekjes en dat je dit op de background actief kan laten zijn. Kan je goed zien hoe je iPhone reageert op diverse activiteiten.

    ik denk dat het gewoon een interne temp sensor is van de cpu zelf. Dat hebben pc cpu’s ook.

  28. In de volle zon in Bali geen melding gehad hoor.
    En de iPhone was zo warm dat ik bang was dat de contactjes zouden gaan smelten.
    Dus klinkt leuk en handig.
    Maar hoax van de dag ??

  29. Origineel geplaatst door Flox
    Ik stop hem wel in de magnetron dan komt die melding ook denk ik:D

    Ga uw gang. Maar die melding kan je wel vergeten. De rest ook.

  30. Heb dit ooknog nooit gezien, maar om dan maar te zeggen dat het een hoax is…..

  31. @Peter:

    Volgens mij begrijp je de betekenis van ‘maar’ en een ? niet.

  32. Hoax? Dan zullen ze het niet op hun kb plaatsen:
    http://support.apple.com/kb/HT2101

    iPhone mag redelijk warm worden hoor, tot 45° in standby.

  33. Origineel geplaatst door apk
    Origineel geplaatst door TalesOmdat een interne sensor die tegen een warme chip aan zit (want het gaat er om dat de chips niet te warm worden) nooit een acuraat tempratuur kan melden van de omgevingDuidelijk!
    Ik ben wel gek van tempratuur uitlees software op mn pc. Ik zou zo’n app wel op mn iPhone willen hebben! Leuk met grafiekjes en dat je dit op de background actief kan laten zijn. Kan je goed zien hoe je iPhone reageert op diverse activiteiten.

    Die bestaat ook. Dit heet iStat, best een leuk progje.

  34. Gek genoeg heeft nog nooit iemand erover geschreven, terwijl het gewoon in Apple’s Knowledge Base wordt genoemd (met screenshot).

    Ja, heel gek, iedere melding die een iPhone kan geven moet natuurlijk uitgebreid beschreven worden.

  35. Ik heb het ook ak een keer gehad lang geleden in december ofzo oud nieuws dus

  36. ‘s Nachts op de verwarming leggen bij de oplader; en toen werd het winter, maar bij mij kon ik niet meer unlocken, en stond er meer tekst.

  37. @Daniel:
    Waar woon jij dat het opeens in 1 nacht winter werd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.