iPhone-promotie van augustus tot oktober ook in Duitsland

Niet alleen bij Apple UK zijn er grote promotieacties rondom de iPhone gepland. Apple zoekt medewerkers die deel willen uitmaken van een iPhone team.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone promo
Apple UK zoekt van augustus tot oktober verkoop- en promotiemedewerkers voor de iPhone, zo kon je eerder al op iPhoneclub lezen. Maar het blijft niet bij de Britse tak van Apple. In Duitsland zijn van half augustus tot eind oktober ook grote promotieacties rondom de iPhone gepland.


apple store dresdenApple Duitsland zoekt promotiemedewerkers die deel willen uitmaken van een iPhone-team. Ze gaan in de Apple Stores werken, voorzien van een Apple T-shirt en een demo-iPhone. Nu kan er natuurlijk van alles aan de hand zijn, zoals een grote promotieactie om te zorgen dat de verkoop van de iPhone 4 een flinke boost krijgt, maar de kans is groter dat het om nieuwe producten gaat. Er zijn nu 5 Apple Stores in Duitsland (Dresden, Frankfurt, Munchen, Oberhausen en Hamburg) en er zijn nog een paar in voorbereiding, onder andere in Berlijn. De foto hiernaast is van de Apple Store in Dresden.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.