iPhone opladen en op extern scherm kijken via de ezGear-videokabel

ezGear heeft een videokabel voor de huidige generatie iPod en iPhone geïntroduceerd. Die bevat een speciaal benodigde chip om videocontent op een extern scherm af te spelen, maar je kunt er de iPhone ook met opladen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ezGear iPod Video CableAccessoiremaker ezGear heeft een nieuwe videokabel voor de huidige generatie iPods en de iPhone ontwikkeld, waarmee je video’s vanaf het apparaat op je televisie kunt afspelen. Leuk als je vaak op reis gaat, zodat je op de monsterlijk grote flatscreen in je hotelkamer naar favoriete filmpjes kunt kijken. Deze videokabel heeft echter daarnaast nog een extra functie: behalve de standaard rood-wit-gele RCA-stekkers zit er ook een usb-aansluiting op waarmee je de iPhone kunt opladen.

ezGear verkoopt de kabel vanaf eind juni voor $40 via de eigen webshop (nu in preorder voor $30). De kabel is zo duur omdat er een Apple Authentication Chip in zit; die is nodig om videocontent van de huidige generatie iPods op een extern scherm te kunnen afspelen. Zo’n zelfde chip is nodig voor de iPhone.

Via: MacNN
Meer info: ezGear

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerpen kabel, televisie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.