Indiana Jones & The Amazing iPhone

Eindelijk is het dan bijna zover: een nieuwe Indiana Jones-film. Jammer is wel dat mijn held het op iPhone-gebied laat afweten. Of toch niet ?
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Eindelijk is het dan bijna zover: een nieuwe Indiana Jones film. Na bijna 20 jaar is dan eindelijk mijn grote held weer terug op het witte doek. De trailer ziet er flitsend uit en is voorzien van de nodige humor. die deze films altijd iets speciaals meegeven.
Jammer is echter wel dat Indy het op iPhone-gebied laat afweten. Wanneer je met je iPhone naar de officiële website surft verschijnt al heel snel de melding: “You need Flash”. Toch wel jammer! Dat andere websites dat netter doen, blijkt als je bijvoorbeeld naar de website van ‘I am legend‘ of ‘Jumper‘ gaat. Deze filmsites hebben de moeite genomen om een speciale iPhone-webversie te maken.


In mijn zoektocht naar de iPhone-versie van de website kwam ik overigens wel iets bijzonders tegen. Bovenaan in de Google Zoekresultaten verscheen de tekst “Indiana Jones & the amazing iPhone” en eenmaal hierop geklikt kwam de onderstaande foto te voorschijn.

Indiana Jones and the iPhone

Natuurlijk had ik liever een iPhone-versie van de website gehad, maar deze foto maakt het in ieder geval toch nog wel een beetje goed 🙂

Vanaf donderdag in de bioscoop, maar eerst maar even afwachten totdat de grote massa is geweest. Een volle bioscoopzaal is niets voor mij. Ik wil gewoon rustig kunnen genieten van een film.

Speciale iPhone-geoptimaliseerde filmwebsites:

Foto: © Steve Rhodes, via Flickr

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.