iPhone onderweg opladen met Portable Power Station 2

Met de Portable Power Station 2 van USBFever kun je je iPhone tussendoor opladen. Deze oplossing is goedkoper dan het Juice Pack, maar ook minder krachtig.

Power Station Portable 2Wie de Mophie Juice Pack wat te prijzig vindt, kan voor heel wat minder geld terecht bij USBFever. Voor $28 koop je de Portable Power Station 2, een externe reservebatterij die aan de onderkant van de iPhone vastmaakt. De PPS 2 heeft een 800 mAh-accu, terwijl de iPhone-batterij een capaciteit heeft van 1400 mAh. De PPS is dus niet genoeg om de iPhone-batterij helemaal op te laden maar om je batterijduur te verlengen is het accessoire prima te gebruiken.

De Portable Power Station 2 heeft eigenlijk twee functies. Enerzijds is het een backup-batterij waarmee je tijdelijk je interne batterij kunt opladen wanneer er geen stopcontact bij de hand is. Je sluit het direct op de iPhone’s dock connector aan. Een tweede poort aan de onderkant van de PPS2 is te gebruiken om zowel de interne als een externe batterij te laden, of om te synchroniseren met een computer. Met de PPS2 kun je niet alleen de iPhone opladen, maar ook de iPod nano van de derde generatie.

Meer info en kopen: USB Fever

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2008, 21:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, iPhoneclub, opladen, playstation, portable, weerstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.