Fantastical 2 voor Mac

Laatste update van Fantastical 1 voor Mac verschenen

Ontwikkelaar Flexibits heeft de laatste update van Fantastical 1 voor Mac uitgebracht. Gebruikers worden gevraagd om over te stappen naar Fantastical 2.

De originele versie van Fantastical voor de Mac heeft voor het laatst een update gekregen. Fantastical 1 voor Mac verscheen in 2011 en is de komende maanden nog steeds te gebruiken, maar ontwikkelaar Flexibits zal het niet langer ondersteunen met komende updates. Gelukkig is er nu een extra stimulans om over te stappen naar Fantastical 2 voor Mac, want de ontwikkelaar geeft nog korte tijd 20% korting.

Fantastical 2 voor Mac

Geen updates meer voor Fantastical 1

Het is altijd lastig als een ontwikkelaar besluit om een nieuwe versie van een app uit te brengen en daar opnieuw geld voor te vragen. Je kunt de gebruikers van het eerste uur niet in de kou laten zitten (zij hebben immers ook gewoon betaald voor de software) en tegelijk wil je als ontwikkelaar niet eindeloos de oude versie blijven ondersteunen. Flexibits liep ook tegen dit probleem aan. Toen ze Fantastical 2 op de markt brachten, stopten ze met het aanbieden van de oudere versie maar er waren natuurlijk nog wel mensen die geen zin hadden om te upgraden.

Korting op Fantastical 2

Zij worden nu met zachte hand gedwongen naar de nieuwe versie Fantastical 2 (tijdelijk €39,99), dat een nieuw design heeft gekregen en allerlei nieuwe functies heeft. Je kunt deze nieuwere versie tot 10 januari met extra korting downloaden. Daarna gaat de prijs weer omhoog naar €49,99. Flexibits heeft mee dan vier jaar gratis updates en support geleverd en vindt het nu wel genoeg. Ze gaan vanaf nu al hun tijd en energie steken in Fantastical 2.

Versie 1.3.19 van Fantastical voor de Mac is alleen te installeren als je vroege gebruiker van de app bent. Je kunt via de pagina met eerdere aankopen zien of er een update van Fantastical 1 voor jou klaarstaat, mocht je die nog willen hebben.

Fantastical op een iPhone met iOS 7

Fantastical combineert een agenda met herinneringen en is ook op de iPhone en iPad (€4,99) een erg populaire app. Fantastical 2 krijgt ongeveer elke maand een update, waarbij de laatste tijd bijvoorbeeld multitasking en ondersteuning van Japans zijn toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2016, 12:30
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerp fantastical

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.