iPhone 7 met geschuurde zijkant

Zo geef je je iPhone 7 geschuurde randen [video]

Vind je het design van de iPhone 7 wat gewoontjes, dan kun je met een schuurmachine en cirkelzaag de zijkanten vlak maken, zoals deze youtuber heeft gedaan. Nadoen op eigen risico!

Apple bepaalt hoe de iPhone eruit komt te zien, maar uiteindelijk heb je zelf de vrijheid om het nog wat persoonlijker te maken met een hoesje of zelfs wat casemodding. Youtuber PeripateticPandas vond de iPhone 7 er maar wat gewoontjes uit zien en besloot om zelf aan de slag te gaan. Hij pakte een cirkelzaag en een bandschuurmachine om zijn iPhone onder handen te nemen.

iPhone 7 met geschuurde zijkant

Dit is niet zo’n video waarbij de iPhone met grof geweld wordt vernield, maar eentje waarin iemand de iPhone aanpast aan zijn eigen voorkeuren. De ronde randjes aan de zijkant gingen eraf, zodat het design wat strakker werd. Je zou misschien denken dat de iPhone daarna grotendeels kapot was, maar nee: alles werkt nog perfect en het ziet er eigenlijk best goed uit. Wel zitten er wat nadelen aan. De knoppen steken wat verder uit en het aluminium is niet langer voorzien van een geanodiseerd beschermlaagje.

“Ik kon het niet uitstaan om weer een iPhone te hebben met hetzelfde, glibberige design”, vertelt ParipateticPandas. “Ik kon het gewoon niet.” Door de schuurmachine zijn er mooi grillige krulpatronen aan de zijkanten van de iPhone te zien. Het is uiteindelijk een beter idee dan dat van youtuber TechRax, die een gaatje onderin de iPhone 7 boorde omdat je daarmee zogenaamd de koptelefoonaansluiting terug zou krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2016, 16:18
Categorie Achtergrond
Onderwerp iPhone 7
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.