Reacties voor: iPhone 6s gespot in webdata, maar waar is de iPhone 6c?

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn gespot op websites, maar de iPhone 6c is nergens te bekennen. Is Apple van plan om de iPhone 6c later dit jaar uit te brengen? Of is de kleine iPhone toch naar 2016 uitgesteld?
Lees het complete artikel → iPhone 6s gespot in webdata, maar waar is de iPhone 6c?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Lijkt me toch dat dit bewust gebeurd? Volgensmij kan Apple softwarematig die namen ook wel 7,1 en 7,2 noemen en het dan bij de release veranderen.

  2. Tim Cook zei dat ze beter op het geheim houden van producten gingen letten dus misschien dat deze telefoons alleen met interne websites getest worden.

    Aan de andere kant: ik denk dat er geen C versie komt. Apple zal er alles aan gelegen zijn om met de iPhones zoveel mogelijk omzet en winst te halen nu voorspelt wordt dat de Chinese markt niet aantrekt. Aan de andere kant vertrouw ik momenteel die analisten voor geen meter. Het lijkt er echt heel sterk op dat er gemanipuleerd wordt met het aandeel Apple en er veel mensen belang hebben bij een dalende koers. Allemaal verhalen dat Apple gedoemd is te falen die we in het verleden ook hoorden waarna Apple het ene fantastische kwartaal na het andere presenteerde.

  3. iphone8,1 en iphone8,2 zijn de namen van de hardware platformen. Als het klopt wat die “lekker” beweert en de iPhone 6c met een A8/M8 chip werkt dan zou dat hardware platform iphone7,3 of iphone7,4 kunnen zijn.

  4. Sorry hoor, maar @evleaks is op het gebied van Apple geruchten gewoon een nono. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat Apple niet met een iPhone 6C komt, want waren er al wel veel meer onderdelen gelekt zo kort voor de lancering.

  5. @timosha: Dat iphone8,1 en iphone8,2 waren de enige nieuwe Apple producten of denk je dat ze daar zelf niet aan hadden gedacht?

  6. Lekker puh! 😄

  7. Origineel geplaatst door Ikbenslim
    Sorry hoor, maar @evleaks is op het gebied van Apple geruchten gewoon een nono. Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat Apple niet met een iPhone 6C komt, want waren er al wel veel meer onderdelen gelekt zo kort voor de lancering.

    Uh… iPhone 6 onderdelen?

  8. Lichtjes off topic, maar te leuk om niet te melden.

    Leuk die voorlees functie in de iCulture app, startte hem eigenlijk per ongeluk op maar die werkt best aardig en kan heel handig zijn als je je ogen ergens anders voor nodig hebt (de weg bv) en toch op de hoogte wilt blijven.

    Maar één beperking is juist hier (hoewel soms hilarisch) vrij funest: hij kan niet met alle veelgebruikte Apple jargon even goed uit de voeten.

    iPhone 6C gaat nog wel helemaal goed, maar de 6S spreekt hij uit als “iPhone zes seconden” 😂😂😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.