iPhone_6C_blauw_voorkant

‘iPhone 6c verschijnt halverwege 2016’

De iPhone 6c zou volgens nieuwe geruchten halverwege 2016 op de markt verschijnen. De iPhone met een 4-inch scherm zou op die manier een tussenstap vormen tussen de iPhone 6s en iPhone 7.

iPhone_6C_blauw_voorkant

De nieuwe iPhones liggen inmiddels alweer een tijdje in de winkels, maar dat betekent niet dat we de hoop op een kleinere iPhone 6c op moeten geven. De Chinese technologie-onderzoeker Kevin Wang zegt namelijk dat de iPhone 6c halverwege 2016 verschijnt.

Kevin Wang is IHS Technology Research Director en stelt dat er hard gewerkt wordt aan de iPhone 6c. Het toestel krijgt een 4-inch scherm en moet in de loop van 2016 beschikbaar zijn, rond juni of juli 2016.

iPhone 6c met een korrel zout

Kevin Wang deed deze uitspraken op het Chinese Weibo, maar gaf geen uitleg bij deze bewering. Neem dit gerucht dus met een flinke korrel zout, want Wang beweerde in augustus nog dat de iPhone 6c voor het einde van 2015 zou verschijnen. Andere geruchten beweren dat de 4-inch iPhone 6 in het tweede kwartaal van 2016 op de markt komt.

Mochten de geruchten kloppen, dan slaat Apple een nieuwe weg in wat het uitbrengen van iPhones betreft. Tot nu toe werden iPhones altijd gelijktijdig aangekondigd en op de markt gebracht. Dit zou betekenen dat er niet een keer per jaar, maar een keer per half jaar een nieuwe iPhone verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2015, 12:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.